River üzdü ya, bölüm güzeldi. Yılbaşı bölümünden ziyade daha farklı bir yapısı vardı.
Ben de öyle düşünüyordum zaten.http://www.imdb.com/news/ni59325753/?ref=tsm_1_tw_s_IMDb_Marketing&linkId=19926074
Peter Capaldi "bu son yılım olabilir" demiş. Allah belanı versin moffat
Şu dizinin şu durumlara gelmesi çok yazıkBen de öyle düşünüyordum zaten.![]()
Bazen diziyi götürenlerin Doktor'u oyunayan oyuncular olduğunu düşünüyorum. Çok yetenekliler.Şu dizinin şu durumlara gelmesi çok yazık![]()
Doktor rolünü oynayan en iyi oyuncu olmasına rağmen 2 sezon çöp yani dediğin gibi verimli şekilde kullanamadılar, tepkim o yüzden3 sezon normal olanı zaten.9. Doctor'u saymazsak, 10. Doctor 2-3-4 sezonlarında, 11. Doctor 5-6-7 ve 12. Doctor da 8-9 ve 10. sezonda oynamış olacak.
Ha bunun verimli bir şekilde kullanılmadığını düşünüyorsanız, o zaman haklısınız derim. 2 sezonu çöp ettiler. Yazık.
En iyi oyuncu kısmı kişisel görüş. DW fanları 4. ya da 5. Doctor' olması lazım ondan sonra en fazla 10. yu sevmişler. Anketlerde çıkan sonuç bu en azından. Ki ben de öyle düşünüyorum.Doktor rolünü oynayan en iyi oyuncu olmasına rağmen 2 sezon çöp yani dediğin gibi verimli şekilde kullanamadılar, tepkim o yüzden