Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Doctor Who (2005-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 5 83.3%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ulan şu bölüm için resmen 2 yıl bekledik Moffat gitmiyor olsa bir 2 yıl daha bekletirdi ya Başka söze gerek yok
Mafata olan Garazim yüzünden güzelim bölümden gıram zevk alamadım ya :artiz:

3 sezon normal olanı zaten. :( 9. Doctor'u saymazsak, 10. Doctor 2-3-4 sezonlarında, 11. Doctor 5-6-7 ve 12. Doctor da 8-9 ve 10. sezonda oynamış olacak.
Ha bunun verimli bir şekilde kullanılmadığını düşünüyorsanız, o zaman haklısınız derim. 2 sezonu çöp ettiler. Yazık.

3 sezon normal olanı zaten. :( 9. Doctor'u saymazsak, 10. Doctor 2-3-4 sezonlarında, 11. Doctor 5-6-7 ve 12. Doctor da 8-9 ve 10. sezonda oynamış olacak.
Ha bunun verimli bir şekilde kullanılmadığını düşünüyorsanız, o zaman haklısınız derim. 2 sezonu çöp ettiler. Yazık.
Doktor rolünü oynayan en iyi oyuncu olmasına rağmen 2 sezon çöp yani dediğin gibi verimli şekilde kullanamadılar, tepkim o yüzden

Doktor rolünü oynayan en iyi oyuncu olmasına rağmen 2 sezon çöp yani dediğin gibi verimli şekilde kullanamadılar, tepkim o yüzden
En iyi oyuncu kısmı kişisel görüş. DW fanları 4. ya da 5. Doctor' olması lazım ondan sonra en fazla 10. yu sevmişler. Anketlerde çıkan sonuç bu en azından. Ki ben de öyle düşünüyorum.
2-3-4 sezonları kurgusal açıdan zayıf olmasına rağmen Tennant oyunculuğuyla o bölümleri izlenebilir kıldı.
Matt'in döneminde senaryo kraldı. Oyunculuk zayıf kalsa da bölümler içerik olarak kendisini izlettiriyordu.
Capaldi de ise ne adam gibi senaryo var ne de oyunculuğunu istediği şekilde yansıtabildiğini düşünüyorum. Moffat buna pek izin vermedi.

Tennant zamanı senaryo oldukça güzeldi bence. Matt zamanında yalpalandı gibi oldu ama gene de güzeldi. Capaldi de senaryo ortada.
Oyunculuk olarak bakacak olursam, Capaldi baya iyi. Efsane adam. Matt'in kendisine çeken bir havası var. Sırf Matt yüzünden tekrar izlerim yani. Tennant zaten ortada bir şey dememe gerek yok.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık