Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Doctor Who (2005-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 5 83.3%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6
En iyi oyuncu kısmı kişisel görüş. DW fanları 4. ya da 5. Doctor' olması lazım ondan sonra en fazla 10. yu sevmişler. Anketlerde çıkan sonuç bu en azından. Ki ben de öyle düşünüyorum.
2-3-4 sezonları kurgusal açıdan zayıf olmasına rağmen Tennant oyunculuğuyla o bölümleri izlenebilir kıldı.
Matt'in döneminde senaryo kraldı. Oyunculuk zayıf kalsa da bölümler içerik olarak kendisini izlettiriyordu.
Capaldi de ise ne adam gibi senaryo var ne de oyunculuğunu istediği şekilde yansıtabildiğini düşünüyorum. Moffat buna pek izin vermedi.
Yalnız söz konusu sevip sevmeme değil, benim de en sevdiğim 10. Doktor. Oyunculuk bakımından diyorum ben.

Yalnız söz konusu sevip sevmeme değil, benim de en sevdiğim 10. Doktor. Oyunculuk bakımından diyorum ben.
Hani cv olarak bakıyorsak işe. O zaman dediğin gibi oyunculuk olarak Capaldi öncd olabilir ama dizide Tennant yeterince iyiydi. Adamın mimikleri yeter zaten, fazlasına gerek bile yok.

@amaneden Agatha Christie ve Van Gogh bölümleri direkt aklıma gelenler. Bunlar gibi senaryo ile hiç alakası olmayan bölümler mevcut. Tennant sezonlarında, Matt ile birlikte dizi belli bir senaryo kalıbına sokuluyor.
Orada bahsettiğim bunlardı.

Hani cv olarak bakıyorsak işe. O zaman dediğin gibi oyunculuk olarak Capaldi öncd olabilir ama dizide Tennant yeterince iyiydi. Adamın mimikleri yeter zaten, fazlasına gerek bile yok.

@amaneden Agatha Christie ve Van Gogh bölümleri direkt aklıma gelenler. Bunlar gibi senaryo ile hiç alakası olmayan bölümler mevcut. Tennant sezonlarında, Matt ile birlikte dizi belli bir senaryo kalıbına sokuluyor.
Orada bahsettiğim bunlardı.
Van Gogh, Matt döneminden bir bölüm aga :/

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık