Bu güç dengelerine matematik gibi bakanlar seri sonunda çok kötü göt olacaklar.
Sen önce şu üslubunu bir düzelt sonra yorum yazarsın.Bu güç dengelerine matematik gibi bakanlar seri sonunda çok kötü göt olacaklar.
Abi bu şunu yendi bu şöyle oldu bu şunu dedi demekle güç dengesi olmaz. DB mantığı düşman çok güçlenir. Seri başında Nappadan dayak yiyen Krillin , seri sonunda Perfect Cell'e tek atar. Crocodile bu Snack , Vista gibilerden önemli bir karakter. Daha güçlü dönmemesi için bir sebep yok.Sen önce şu üslubunu bir düzelt sonra yorum yazarsın.
Serinin mangakası bile Dragon Ball hayranı, Db'ninde nasıl basit bir matematik olduğunu hepimiz biliyoruz.
Yahu ciddi ciddi nasıl seriyi böyle okuyup kötü yorumlamak ićin bu kadar uğraşıyorsun şaşırıyorum.İşte sizinde anlamadığınız nokta şu hocam, Luffy tecrübe ettiği birine bir daha yenilmez, şu bir anlaşılsa artık.
Croco dediğin karakter en fazla Alabasta Luffy'den güçlüdür. Mf'deki Luffy'den falan güçlü değildir, o güle oynaya yenmeler Alabasta'nın ilk 2 dövüşü için geçerliydi, Croco daha güçlü olsaydı Beyazsakal'a saldırdığında Luffy tarafından durdurulup '' Hadi len bas git şuradan '' denmezdi adama. Luffy adamı durdurduktan sonra bir daha Beyazsakal'ın yanına yaklaşamadı ve dediki Luffy'e '' Anlaşmamızı yerine getirdim? Neden Beyazsakal'ı koruyorsun? '' demezdi, adam baya baya çekiniyor işte bu bile anlaşılmamış.
Luffy daha önce tecrübe ederek dövüş içerisinde güçlenip yendiği birine yenilmez.
Akainu fanları neredesiniz bakın neler diyorlar.Adam zorlasa Akainu yu alacaktı.
Senin mantık baştan aşağı hatalı.İşte sizinde anlamadığınız nokta şu hocam, Luffy tecrübe ettiği birine bir daha yenilmez, şu bir anlaşılsa artık.
Croco dediğin karakter en fazla Alabasta Luffy'den güçlüdür. Mf'deki Luffy'den falan güçlü değildir, o güle oynaya yenmeler Alabasta'nın ilk 2 dövüşü için geçerliydi, Croco daha güçlü olsaydı Beyazsakal'a saldırdığında Luffy tarafından durdurulup '' Hadi len bas git şuradan '' denmezdi adama. Luffy adamı durdurduktan sonra bir daha Beyazsakal'ın yanına yaklaşamadı ve dediki Luffy'e '' Anlaşmamızı yerine getirdim? Neden Beyazsakal'ı koruyorsun? '' , adam baya baya çekiniyor işte bu bile anlaşılmamış.
Luffy daha önce tecrübe ederek dövüş içerisinde güçlenip yendiği birine yenilmez.
Edit : Croco'nun gelişim muhabbetinide açıkladım zaten önceki mesajımda. Gelişimini tamamlamış bir karakter kendisi bunu ben değil mangada söyleniyor.
Benim üye olduğum tarih 2015 ondan önce de foruma bakıyordum ama sonrasında daha aktif oldum.Akainu fanları neredesiniz bakın neler diyorlar.
@Sir Crocodile
Senin üyeliğinden öncesini kastetmiştim ben karışıklık oldu herhalde.
Ben güç belirtmedim daha her zaman diyorum. MF de belli noktalarda komutanların yapamadığı şeyleri yaptı bu adam. MF öncesine bakarsan ise daha zayıf göründü pek çok kişiye. Fakat Mangaka'nın adamı sonradan işlediği ID ve MF de hiç güçsüz bir izlenim vermedi. Hatta belli noktalarda dediğim gibi pek çok karakterden daha ön plandaydı.