Big Mom'un gençliğini görmek bu bekleme sürecinin dayanılmazlığını arttırdı sadece.Ark başından beri diyoruz, Big Mom'ı görünce mi aklınıza geldi![]()

Big Mom'un gençliğini görmek bu bekleme sürecinin dayanılmazlığını arttırdı sadece.Ark başından beri diyoruz, Big Mom'ı görünce mi aklınıza geldi![]()
Kaido' da çok tatlı şekilde tanıştığımıza memnun oldum! diyor. Big Mom'dan etkilenmiş belli. Onun da tipi görseydik keşke.Ark başından beri diyoruz, Big Mom'ı görünce mi aklınıza geldi![]()
Görürüz ya. FB'nin açılışı gibi oldu. Hadi bakalım.Kaido' da çok tatlı şekilde tanıştığımıza memnun oldum! diyor. Big Mom'dan etkilenmiş belli. Onun da tipi görseydik keşke.
Güncellenmiştir. Biraz uzun oldu, ama okumanızı öneririm.
Luffy'nin normalde kafası çalışmasa da savaşta gene az çok çalışıyor. Bu kadının hiçbir zaman çalışmıyor her türlü leş.Komutan ayarında olup aklı başında her karakterin alabileceği bir yonkoudur kendisi. Yazarımız bu kadına sadece güç vermiş gerisini boş vermiş.
Güç: 100++
Zeka: Bulunamadı
Hız ve Çeviklik: 0
Hani güç kıstasını yaparken kendi ayarındaki kişilere bakarak kestirebilirsin az çok. Ama bu kadının Zekası OP tarihin de eşsiz. Bu konu da Luffy'i geçen tek karakter bu olabilir. Anket açmak lazım aslında bu konu hakkında. Merak ettim kim çıkar acaba![]()
Katılıyorum.Komutan ayarında olup aklı başında her karakterin alabileceği bir yonkoudur kendisi. Yazarımız bu kadına sadece güç vermiş gerisini boş vermiş.
Güç: 100++
Zeka: Bulunamadı
Hız ve Çeviklik: 0
Hani güç kıstasını yaparken kendi ayarındaki kişilere bakarak kestirebilirsin az çok. Ama bu kadının Zekası OP tarihin de eşsiz. Bu konu da Luffy'i geçen tek karakter bu olabilir. Anket açmak lazım aslında bu konu hakkında. Merak ettim kim çıkar acaba![]()