Çakma Oden'le niye kıyaslıyorsun kadını. Big Mom'ın gençliği dişi Roger'dır.#OnePiece'deikitaneYamatoİstemiyorum
#Birtanedeistemiyorum
Çakma Oden'le niye kıyaslıyorsun kadını. Big Mom'ın gençliği dişi Roger'dır.#OnePiece'deikitaneYamatoİstemiyorum
#Birtanedeistemiyorum
O zaman olur. Alfa bir kadın lazım zaten seriye.Çakma Oden'le niye kıyaslıyorsun kadını. Big Mom'ın gençliği dişi Roger'dır.
Böyle oluyor dediğin şey yaratığa dönüşmeleri mi dostum?Estetik ve ya herhangi bir operasyon geçirmeyen kadın gençliğinde ne kadar güzel olursa olsun,yaşlılikta böyle oluyor ki zaten.
Tsunade gibi yapsın da
O çakal rüyasında gençliğini hatırlar. Önden önlemini almışLinlin'in ahı üstünde dursun Oda!
Sabahlara kadar kabuslarında Linlin diye sayıkla Oda.
Serinen mükemmel kadınına BigMeme ismi taktırttın kına yak Oda!
Sorun yok ya. Linlin diye sayıklarsa karısı belki boşar bu rezil sapığıO çakal rüyasında gençliğini hatırlar. Önden önlemini almış
Kurtarır oradan. Bu ara onunla ilgili bir hikayeyle uğraşıyorum der.Sorun yok ya. Linlin diye sayıklarsa karısı belki boşar bu rezil sapığı
Bu kadar kadın düşmanı bir adamla hala evli kalabildiğine göre.dediğin mümkündür tabiKurtarır oradan. Bu ara onunla ilgili bir hikayeyle uğraşıyorum der.
Onu da kullanır çakal. Senden başka hiçbir kadını sevmiyorum der.Bu kadar kadın düşmanı bir adamla hala evli kalabildiğine göre.dediğin mümkündür tabi