Luffy nasıl zayıf kalıyorsa öyle. :dBu kadın yemek krizlerinden, oğlunu yiyor, insanları öldürüyor, adaları haraca bağlıyor, bir gün bile doğru dürüst aç kalamıyor. Nasıl 28 yaşında zayıf ve fit kalabiliyor, ey KF?
Luffy nasıl zayıf kalıyorsa öyle. :dBu kadın yemek krizlerinden, oğlunu yiyor, insanları öldürüyor, adaları haraca bağlıyor, bir gün bile doğru dürüst aç kalamıyor. Nasıl 28 yaşında zayıf ve fit kalabiliyor, ey KF?
Tsunade gibi yapsın da millet nenelere mi sulansın? O da haklı bir yerde.Toei de bir gram beyin varsa bu afeti devranın gençliğinden minimum iki saatlik bir film çıkartırlar. Doya doya izleriz. Ah ulan ciğersiz Oda sen ne pislik bir fantezicisin güzel kadın düşmanı adi bir insan bu kadar kötü değişemez lan. Bir değil iki değil sürekli bunu yapıyorsun yaşlı düşmanı anan teyzen yok mu senin?
Tutarlı olsun yeter olum. Buraya resimlerle örneklendirmek istemiyorum Kinemon'un sevdiceği, yürüyen bohça ninja, BM bunların gençlik ve yaşlılık hali aynı insana ait olamaz.Tsunade gibi yapsın da millet nenelere mi sulansın? O da haklı bir yerde.
Milletin işleri kötüye gitmişse Oda ne yapsın?Tutarlı olsun yeter olum. Buraya resimlerle örneklendirmek istemiyorum Kinemon'un sevdiceği, yürüyen bohça ninja, BM bunların gençlik ve yaşlılık hali aynı insana ait olamaz.
Eee, bu kilo almış ama?Luffy nasıl zayıf kalıyorsa öyle. :d
60 yaşındaki Robin'e "dedemize sahip çıkalım sahip çıkalım dedeye ihi" dedirten adama benim edecek tek kelamım yok daha. Dünya tersine dönse o karakterler o şekle bürünmez.Milletin işleri kötüye gitmişse Oda ne yapsın?
85 çocuk doğurmuş sonuçta. :dEee, bu kilo almış ama?