Sorun yok ya. Linlin diye sayıklarsa karısı belki boşar bu rezil sapığıO çakal rüyasında gençliğini hatırlar. Önden önlemini almış![]()
Sorun yok ya. Linlin diye sayıklarsa karısı belki boşar bu rezil sapığıO çakal rüyasında gençliğini hatırlar. Önden önlemini almış![]()
Kurtarır oradan. Bu ara onunla ilgili bir hikayeyle uğraşıyorum der.Sorun yok ya. Linlin diye sayıklarsa karısı belki boşar bu rezil sapığı
Bu kadar kadın düşmanı bir adamla hala evli kalabildiğine göre.dediğin mümkündür tabiKurtarır oradan. Bu ara onunla ilgili bir hikayeyle uğraşıyorum der.
Onu da kullanır çakal. Senden başka hiçbir kadını sevmiyorum der.Bu kadar kadın düşmanı bir adamla hala evli kalabildiğine göre.dediğin mümkündür tabi
Anaağğ. Çok mantıklı. Yüzyılın taktiği lan.Onu da kullanır çakal. Senden başka hiçbir kadını sevmiyorum der.
Neye ilaç olum yanlışlıkla bir gacıya tekmesinin ucu denk gelse ayağını keser bizimki. Çakal Oda bu ihtimali bile elimizden almışOnu da kullanır çakal. Senden başka hiçbir kadını sevmiyorum der.
@Dattebayo..! aslında senin ilacın kimde biliyor musun?
AyıpsınAnaağğ. Çok mantıklı. Yüzyılın taktiği lan.
Jango+Sanji. Sonunda Sanji ölür ama Kataya falan beni öldür der söyleyeyim. Üzülürüz.Neye ilaç olum yanlışlıkla bir gacıya tekmesinin ucu denk gelse ayağını keser bizimki. Çakal Oda bu ihtimali bile elimizden almış
Ark başından beri diyoruz, Big Mom'ı görünce mi aklınıza geldiBize acilen Rocks flashback arc'ı lazım.