Anaağğ. Çok mantıklı. Yüzyılın taktiği lan.Onu da kullanır çakal. Senden başka hiçbir kadını sevmiyorum der.
Anaağğ. Çok mantıklı. Yüzyılın taktiği lan.Onu da kullanır çakal. Senden başka hiçbir kadını sevmiyorum der.
Neye ilaç olum yanlışlıkla bir gacıya tekmesinin ucu denk gelse ayağını keser bizimki. Çakal Oda bu ihtimali bile elimizden almışOnu da kullanır çakal. Senden başka hiçbir kadını sevmiyorum der.
@Dattebayo..! aslında senin ilacın kimde biliyor musun?
AyıpsınAnaağğ. Çok mantıklı. Yüzyılın taktiği lan.
Jango+Sanji. Sonunda Sanji ölür ama Kataya falan beni öldür der söyleyeyim. Üzülürüz.Neye ilaç olum yanlışlıkla bir gacıya tekmesinin ucu denk gelse ayağını keser bizimki. Çakal Oda bu ihtimali bile elimizden almış
Ark başından beri diyoruz, Big Mom'ı görünce mi aklınıza geldiBize acilen Rocks flashback arc'ı lazım.
Big Mom'un gençliğini görmek bu bekleme sürecinin dayanılmazlığını arttırdı sadece.Ark başından beri diyoruz, Big Mom'ı görünce mi aklınıza geldi
Kaido' da çok tatlı şekilde tanıştığımıza memnun oldum! diyor. Big Mom'dan etkilenmiş belli. Onun da tipi görseydik keşke.Ark başından beri diyoruz, Big Mom'ı görünce mi aklınıza geldi
Görürüz ya. FB'nin açılışı gibi oldu. Hadi bakalım.Kaido' da çok tatlı şekilde tanıştığımıza memnun oldum! diyor. Big Mom'dan etkilenmiş belli. Onun da tipi görseydik keşke.