PAAAAAAT...!
Düzelttim.
Şu kısımda ufak bir hata olmuş sanırım.
43 tane var. Charlotte Ailesi100 tane koca gördükten sonra kafayı sıyırmış bir ablamız
Law'ın saldırılarını küçümsemiyorum ama Big Mom'ın işini bitirecek kadar etkili değillerdi. Sonra kendini tedavi etti zaten. Bomba muhtemelen ağır yaralamıştır, kıyaslanmaz bence.Benim için hala serideki en güçlü kadın. Kadın gücünü temsil ediyor. Yeni neslin yükselmesi için kendi adına dövüşü tatmin etmese de Law için beni fazlasıyla tatmin etti.
Bence Law verdi. Kadın saldırı yapmasın diye kaçınıyordu. " Sen saldırı yapma. " dedi. Ruh meyvesinden faydalanarakta tedavi etti kendini. Yoksa rahat hareket edemezdi.
BOOOM!!! Olmadı mı?PAAAAAAT...!
İkisi de oldu Dracule'ciğim... güzle patladı ama...BOOOM!!! Olmadı mı?
Yorumlamak için son durumunu görmek lazım. Şu rakiplerinden de aldığı handikap zaten. Böyle bir şey olmasa bitiricilik yansıtılacak.Law'ın saldırılarını küçümsemiyorum ama Big Mom'ın işini bitirecek kadar etkili değillerdi. Sonra kendini tedavi etti zaten. Bomba muhtemelen ağır yaralamıştır, kıyaslanmaz bence.
Kesin olarak yenildi dendiğine göre ağır yaralanmış olması lazım. Law veya Kid'in hasarına benzese geri kalkardı zaten.Yorumlamak için son durumunu görmek lazım. Şu rakiplerinden de aldığı handikap zaten. Böyle bir şey olmasa bitiricilik yansıtılacak.