Bu konulara gimeyeyim diyorum ama Zoro'cuların bir şey bildiği yok freni boşalmış kamyon gibi bodoslama sallıyorlar, mecburen konuya açıklık getirmeye çalışıyoruz. Halen Katakuri'nin, Luffy'den aldığı sayılı darbe yüzünden kaybetmesinden dem vuruyorlar. Olayın ya gerçek sebebini gerçekten bilmiyorlar ya da haterlik gözlerini kör etmiş. Ben Zoro'culara buradan açık çağrı yapıyorum, seriyi bırakın bir zahmet. Sağlığınız için çok iyi olur. Öyle uçtunuz ki tutabilene aşk olsun.
Katakuri, Luffy'den aldığı hasardan dolayı düşmedi. Örnek mi istiyorsunuz alın size King vs Zoro'dan örnek. Zoro neredeyse King'in bütün saldırılarını blokladı kılıçlarıyla, itme gücüyle Zoro bir kaç hasar aldı onun dışında ciddi bir şey yoktu ama dövüşün sonlarında Zoro öylesine bitkin düştü ki dövüş bitince bayıldı kaldı. Bir dakika ya sen neredeyse hasar almadın, Kaido ve Big Mom bütün kemiklerini kırdı böyle bayılmadın. Eee öyleyse ne oldu? Söyleyeyim ne olduğunu. Haki! "Hemen işini bitirmezsem kılıcım benim işimi bitirecek." dedi mi? Dedi. Bir dakika ya, alt tarafı 15 dakika mücadele ettin onunda son üç dakikasında atağa kalktın, öyle mi? Öyle. Haki'si neredeyse kendisini tüketiyordu. Luffy'nin Gear 4 Boundman ile nasıl efor harcadığını tahmin edebiliyor musunuz artık? Öyle ki Doflamingo'ya vurduğu yumruğun hasarını daha ben Yonkou'lardan bile görmedim. Dressrosa yerle bir oldu. Gear 4 Kullandıktan sonra niye 10 dakika kendine gelme molasına ihtiyaç duyduğunu anlamayan var mı artık? Varsa Zoro'ya baksın. En fazla üç dakika bütün Haki'sini kılıçlara bastı sonuç pestil. Katakuri vs Luffy mücadelesini izleyin bir 12 saat boyunca bu adam Haoshoku, Busoshoku ve Kenbonshoku kullandı, elindeki devasa mızrağı kendisine soktu ve Gear 4 Boundman ve Snakeman saldırılarına maruz kaldı. Sizin Zoro iki dakikada pestil oldu Katakuri 12 saat haki bastı. İki dakikada pestil olan Zoro, Katakuri gibi bir canavarın karşısına çıksa şimdiye çoktan meftaydı. Gerçi kime anlatıyoruz, Zoro'culara bir meseleyi anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor.
Ezik King'le mi kıyaslıyorsunuz? Zoro'yla dövüşü boyunca Busoshoku adına da bir yetenek sergilemedi, Kenbonshoku adına da bir yetenek sergilemedi. Tek yaptığı soyundan gelen bir yetenekle sırtındaki alevi yandığı sürece hasar almaması ki, Zoro gibi akılsız biri bile çözdü yeteneğini. Başka ne sergiledi bize diye bakıyorum sadece Antik Zoan'ının vermiş olduğu hasar gücünü gördük bu kadar. Zoro'yu yüceltelim derken bu kadar Katakuri'yi gömmeniz hanenize eksi olarak yazılıyor.
Kaldı ki Katakuri de serideki herkes gibi güçlü mücadeleler verdikçe güçlenecek bir karakter ki Luffy mücadelesi sonrası artık çok daha farklı bir seviye olmuştur. Bunu dövüş içinde Luffy'yi artık seni kendime denk görüyorum diye kişiliğindeki değişimle göstermiştir. Brulee'nin şişirdiği kasıntı biri olarak hareket etti dövüş boyunca. Sırtının yere geldiğini göstermemek adına yediği darbeyle yere düşeceği anda kafasını yere vurarak sırtının üstüne düşmemek için hasar aldı ama dövüş sonunda bilerek kendini sırt üstü yere bıraktı. Buradan bile Kata'nın artık eski Katakuri olmadığını anlayabiliriz.
Ne King, Katakuri seviyesindedir ne de Zoro. Kılıçlarını karartmadığı sürece Haki'si Zoro'yu tüketmeye devam edecektir. Önce kılıçları bir karartsın sonra Katakuri'yle uzun uzadıya mücadele edecek seviyeye gelir. Şu haliyle alır diyen herkes hayal görüyor. Şu haliyle Luffy bile uzun süre alamaz, kaldı ki onun yancısı olan Zoro alsın
Hele Luffy savaşı sonrası kimseyi hafife almaması gerektiğini anlayan Katakuri artık dövüşürken çok daha dikkatli mücadele edecektir, Zoro gibi kılıç kullanıcısına karşı daha az açık verir çünkü kılıcın hasarı yumruğun hasarına benzemez. Kata gibi zeki biri de bunun ziyadesiyle farkındadır.
King'le rekabetine bakıyorum hiçbir anlamda Kata'dan daha iyi olduğu bir yönü yok. Hadi Zoro yine Haoshoku kullanıcısı ve Kata'dan önce saldırılarına eklemeyi öğrendi. Zoro'yu yine anlarımda dövüşün son üç dakikasına kadar üstün götürdüğü dövüşü çok büyük bir hasarla kaybeden King'le kıyaslayanlar hakikaten seriyi üstün körü takip etmişler. Açsınlar Luffy vs Katakuri'yi tekrar izlesinler.
Alın sizin için bir de dövüşün videosunu paylaşıyorum.