BM korsanları İd'yi yıkar yıkarrrr.
Doğru Kata Shiryu'yu döve döve parkinson eder.shiryu sağ kolsa kata 6.imparatordur.
Jinbei'nin katayla tek muhabbeti luffy'i mochi'den kurtarması oldu. Bir karşılaşmaları hiç olmadı.Aslında Magellan Kata'nın seviye olarak da bayağı altında.Magellan ile Shiryu'nun 2 yıl önce nerdeyse denk olduğu biliniyor.Shiryu 2 yıl aktif korsanlık yapıp+görünmezlik meyvesi yiyip anca sağ kol seviyesi olmuş biri muhtemelen.Magellan hiçbir şekilde sağ kol etmez yani.Çaylak Luffy+Jinbei+İvankov+Croco'yu falan kaçırması çok über bir olay değil.Kata'yı Bege,Pedro,Jinbei üçlüsü durduramıyor sonuçta.
Kata'ya daldığı yer yok mu Ordakinden bahsediyorum dostum.Jinbei,Pedro,Bege Kata'yı durdurmaya çalışıyor ama yine de Luffy'yi yakalıyor adam.Jinbei'nin katayla tek muhabbeti luffy'i mochi'den kurtarması oldu. Bir karşılaşmaları hiç olmadı.
Orada luffy veya katayla çok ilgilrnmiyordu asıl amacı Bm'a tayfadan ayrıldığını söylemekti. Katayı yenemese bile bir süre kesinlikle engelleyebilirdi. Sonuçta bu adam Bm'ı tanklamış kişi.Kata'ya daldığı yer yok mu Ordakinden bahsediyorum dostum.Jinbei,Pedro,Bege Kata'yı durdurmaya çalışıyor ama yine de Luffy'yi yakalıyor adam.
Kata'yla nasıl ilgilenmiyordu adamın Luffy'yi yakalamasını engellemek için isimli teknik attı adam.Jinbei'nin tankladığı Linlin ise güçten çok düşmüş bir Linlin'di bu arada.Orada luffy veya katayla çok ilgilrnmiyordu asıl amacı Bm'a tayfadan ayrıldığını söylemekti. Katayı yenemese bile bir süre kesinlikle engelleyebilirdi. Sonuçta bu adam Bm'ı tanklamış kişi.