tashig"nin kullandığı hakiyi, ID müdürü mü kullanamayacak?Cok sacma gelse de Magellan'in haki bildigini zannetmiyorum. Eger haki bildigi aciklanmissa mesaji silecegim. Wiki'ye baktigim zaman elde tutulur bir sey bulamadim.
Magellan sırf meyveden ibaret bir karakter, 2 yıl önce haki kullanmadığı aşikar, 2 yıl sonra tekrar işlenilirse haki kullanır belki ama ne bekliyor millet anlamadım??Cok sacma gelse de Magellan'in haki bildigini zannetmiyorum. Eger haki bildigi aciklanmissa mesaji silecegim. Wiki'ye baktigim zaman elde tutulur bir sey bulamadim.
Aslında Magellan Kata'nın seviye olarak da bayağı altında.Magellan ile Shiryu'nun 2 yıl önce nerdeyse denk olduğu biliniyor.Shiryu 2 yıl aktif korsanlık yapıp+görünmezlik meyvesi yiyip anca sağ kol seviyesi olmuş biri muhtemelen.Magellan hiçbir şekilde sağ kol etmez yani.Çaylak Luffy+Jinbei+İvankov+Croco'yu falan kaçırması çok über bir olay değil.Kata'yı Bege,Pedro,Jinbei üçlüsü durduramıyor sonuçta.Magellan seviye olarak kata’nın altındadır demiyorum ama kata fazla zorlanmaz. Çok ters bi rakip magellan için.
Magellan uzaktan zehir atan biri. Yaklaşsan bu sefer adam bedenini zehirle kapladığı için vurduğunda sen zehirleniyorsun. Ancak kataya karşı bu iki avantaj da anlamsız.
mochi’yi zehirleyemezsin. Zehirleyebilecek bile olsa jet gattling’in her yumruğundan logia savunmasıyla sıyrılan birini hayatta vuramaz uzaktan. Onu geçtim uyanışlı birine karşı uzak mesafede üstünlük kuracak biri değil magellan.
yakın mesafede ise katakuri tıpkı mum adamın luffy’e yaptığı gibi kendine mochiyle sert eldiven yapabilir. Mızrağıyla da vurabilir ki zaten mızrakla vurursa dövüş bitti sayılır.
sadece venom demon sıkıntı. Ama o magellan’ın kendisini de etkiliyor ve çok yoruyor. Kata geleceği görme gücüyle dövüşü uzatsa yeter vurmasına gerek kalmaz.
_______
kuma da çok güçlü biri değil. Canlıyken yeni dünya ile grand line arasındaki farkı gösterdi ve çaylaklara tanrı gibi gözüktü sadece. İvankov’un gücünden korkuyormuş eğer ivankov doğruyu söylüyorsa. Ve dövüşürlerken ivankov robot kumaya baya üstünlük sağlayabildi. Kuma 2 yıllık arada gemiyi yağmacılardan korurken nerdeyse ölüm döşeğine gelmiş ve shabondy’de güçlü biri de yok. Yani kuma’yı abartmamak lazım bence.
_______
law uyanışsız dof’u zorlayamayan biri. En azından uyanışlı dof liginde olmak lazım komutan zorlayabilmek için.
kata tarafı düşük zorlukta alır. Ama solo alabileceğini sanmam bazılarının dediği gibi.
shiryu sağ kolsa kata 6.imparatordur.Aslında Magellan Kata'nın seviye olarak da bayağı altında.Magellan ile Shiryu'nun 2 yıl önce nerdeyse denk olduğu biliniyor.Shiryu 2 yıl aktif korsanlık yapıp+görünmezlik meyvesi yiyip anca sağ kol seviyesi olmuş biri muhtemelen.Magellan hiçbir şekilde sağ kol etmez yani.Çaylak Luffy+Jinbei+İvankov+Croco'yu falan kaçırması çok über bir olay değil.Kata'yı Bege,Pedro,Jinbei üçlüsü durduramıyor sonuçta.