ver deyince olmadı önemli bişey olmadı arya bi lannister askerini indirdi
ver deyince olmadı önemli bişey olmadı arya bi lannister askerini indirdi
Khaleesi'nin abisi mi?Rhaegar serinin kilit karakteri.
Böyle böyle kitapları okuyacağım ben.evet. daenerys' i abisine benzetiyorlar ama o bile bir rhaegar değil.
yok be dany ile rhaegar ne alaka . dany deli krala benziyor daha çok rhaegar kelimenin tam manasıyla şahsına münhasır . benzeyeni yoktur bence. hele hele dany'yle hiç alakası yokevet. daenerys' i abisine benzetiyorlar ama o bile bir rhaegar değil.
öyle miydi değildi bence . bilmiyorum çok karışıkkitapları okumaman hata. kitapları okumadan bu başlıkta olman daha büyük hata.
Rhaegar azor ahai idi. Öldü. yedi krallık şimdi düşünsün.
yaşıyor ya ona da sahte diyollar. ihtimaller ihtimaller bence sadece okumalıyız yoksa kafaları yaktıracak bu adam bizemaalesef tam troll martin sonu. Zaten öyle olduğunu düşünüyor sonra oğluna ikna oluyor. ironisi oğlu da öldü.
başta gerçekten öyle planlamış olablir yazar ama şimdi çok yayıldı bu teori. sırf ters köşe yapmak için değiştirir mi bilemem. ama sanmam öyle bişey yapacağını da . bana kalırsa öyle derim öyle de isterimJon Snow-Rheagar-Lyanna teorisi hakkında düşünceleriniz nedir?
lynna da evli adamın metresi olacak bi tip değil. rhaegar da kız kaçırıp tecavüz edecek bi tip değil. gerçekten çok karışıkçıksın da okuyalım.
Olabilir mi olabilir. Garibim Jon yine piç kalacak yani. Çok popüler teori. Jon daha çok bir stark yalnız. Targaryen gibi değil. Eddard Stark piç peydahlayacak bir adam asla değil. Çok karışık.