Hayır yani verince ne oluyor, baş arşa mı değiyor arkadaş? Nedir bu bizdeki "ben biliyorum ben biliyorum" merakı.Spoiler vermeye ne meraklıyız.
Gelin şurada rahat rahat konuşalım işte.
Hayır yani verince ne oluyor, baş arşa mı değiyor arkadaş? Nedir bu bizdeki "ben biliyorum ben biliyorum" merakı.Spoiler vermeye ne meraklıyız.
Sen bunu yazdığın gibi biri direkt "Targeryen" demiş, daha ne olacaktı? Seçeneklerin kısıtlı olduğu kurguda en ufak bir harf bile ele verebiliyor.Spoiler'a bak a.t.:/
Bu sezon sonunda çıkacak diye okudum bir yerden.
Değil diye hatırlıyorum.Robert Strongun kim olduğu belli mi? Kitapları okuyamayıp spoiler yiyerek geçimini sağlayan birisi olarak soruyorum.
Azor Ahai.Bu serideki ana olay tahta kimin oturacağı değilde ak yürüyenleri kimin durdurcağı değil mi beyler? Bu zıkkım taht için kaç kitap yazmış adam 7 kitaplık seri 5 kitap çıkmış yorumlara bakıyorum ak yürüyenlerden hala öyle pek ekşınvari hareketler yok. Bu vaziyette o tahta oturma yarışı Naruto'daki hokagelik kadar basit kalıyor bence. Jon Snow'la ilgili yazılan teorilerde ayrıca hoşuma gidiyor. Kendisine buz ve ateşin şarkısı diyen var la, dünyanın kurtarıcı olacak adam Ölse bile diriltilir diyorlar zaten Martin'in Jon'u öldürmesi aşırı yersiz ve gereksiz bir hamle olur bana göre.
Robert Strongun kim olduğu belli mi? Kitapları okuyamayıp spoiler yiyerek geçimini sağlayan birisi olarak soruyorum.