Hahaha bu işte bir bit yeniği yoksa Crocodile'in bir planı olduğu üzerine her iddiaya girerim isteyenle. Crocodile aynı Crocodile'dır.@Sir Crocodile bunu yazmışım, keşke yazmaz olaydım. Croco bitmiş. Atarlı giderli halinden eser kalmamış.
Hahaha bu işte bir bit yeniği yoksa Crocodile'in bir planı olduğu üzerine her iddiaya girerim isteyenle. Crocodile aynı Crocodile'dır.@Sir Crocodile bunu yazmışım, keşke yazmaz olaydım. Croco bitmiş. Atarlı giderli halinden eser kalmamış.
Dur daha bölüm net olarak çıkmadı bir de Hancock ve Weevil'in durumları ilerleyen bölümlerde netleşebilir.Bu konunun sizce kilit olmasının vakti gelmedi mi @Smoker Bey?
Alla alla Mihawk olunca yancı Croc olunca planı var baksennnnHahaha bu işte bir bit yeniği yoksa Crocodile'in bir planı olduğu üzerine her iddiaya girerim isteyenle. Crocodile aynı Crocodile'dır.
Aralarında Buggy'den güçsüz tek Croc var. Croc girer
Crocodile kendisi teklif eder.
Croc banko diğerleri şüpheli .
Beni seç beni seç der...
Buggy hazretleri mihawku almış olabilir mihawk sonuçta rahat kalmak istiyor buggy buna bir şey yapamaz kendide buggye bir şey yapamaz geçinir giderler buggyde çok kafa adam ya keşke benide alsa emrine weevilde alınmış olabilir tek gezdiği yetti ama weevili karasakalında alabileceğini düşünüyorum
Croco koşa koşa gider
Tabiki Croc'u alır değil mi @Sir Crocodile
Croco'yu alır ve geminin miçosu yapar. Croco eski tecrübelerini kullanarak belki Buggy'i bile eğlendirebilir.
Mihawk katılabilir, bu Oda trollünden her şey beklenir.
Yine tutturamamışsın son spoilere göre.
Bu saatten sonra tutmaya gerek yok bence. Seride artık her şey mümkün. Değil Hancock ve Weevil, Dragon ve Shanks bile Buggy'in emri altına girse şaşırmam.Dur daha bölüm net olarak çıkmadı bir de Hancock ve Weevil'in durumları ilerleyen bölümlerde netleşebilir.
Yahu katılmak olayı bahsedilmiş ama bölümde ortaklıktan bahsediliyor. Yani bir nevi lonca oluşturmuşlar fakat Hükümet bu tip işleri hep yanlış anlıyor.Hoaydaa... Planı olmayan niye katılsın zaten oraya. Kimse Buggy'den güçsüz görerek bahsetmedi zaten bu olasılıklardan zaten. Kenarda köşede kim kaldıysa buggy toplayacak gibi onları. Hancock ve Weevil için de ihtimal veriyorum ben.
Mihawk plancı bir adamsa söyle bilelim.Alla alla Mihawk olunca yancı Croc olunca planı var baksennnn