Yok canım dümdüz denizcilere dalmak için dalmış zaten ekibe. Atarlanıp dalcakmış Wb'ye zamanında dalındığı gibiMihawk plancı bir adamsa söyle bilelim.
Yok canım dümdüz denizcilere dalmak için dalmış zaten ekibe. Atarlanıp dalcakmış Wb'ye zamanında dalındığı gibiMihawk plancı bir adamsa söyle bilelim.
Başladın yine hikayelere Mihawk rahatlık seven adamdı ama girdiği grup en sıkıntılı Denizcilerin başına ödül koyan bir grup. Bakalım başka hangi bahaneler gelecek...Yok canım dümdüz denizcilere dalmak için dalmış zaten ekibe. Atarlanıp dalcakmış Wb'ye zamanında dalındığı gibi
Buggy'nin olayı bu zaten, yanlış anlaşılma ile bu kadar büyüdü hep. Burada tartışılanlar, bu durum göz önünde bulundurularak tartışıldı zaten. Kabul et artıkYahu katılmak olayı bahsedilmiş ama bölümde ortaklıktan bahsediliyor. Yani bir nevi lonca oluşturmuşlar fakat Hükümet bu tip işleri hep yanlış anlıyor.
Mesela ID sonrası kaçış sorumlusu olarak Buggy'i gördüler ama gerçekte hiç iş yapmayan biriydi Buggy. Fakat alakasız şey çıktı dediğim gibi. Gelinen noktada da ortak grup var yine Buggy'i sorumlu görmüşler. Fakat olayları kimin çevirdiği belli değil mesela...
Buggy para hazine aşığı bir adam ama mesela Denizcilerin başına ödül konmuş deniyor. Bu mesela hiç Buggy'lik olay değil. Üstüne bir de dikkat çekiyor adam kaçıyor zaten çoğu şeyden. Farklı olaylar var bölümler gelsin çok daha net anlaşılır bir şeyler.
Ödül olayını tamamen öğrenmişiz de sankiBaşladın yine hikayelere Mihawk rahatlık seven adamdı ama girdiği grup en sıkıntılı Denizcilerin başına ödül koyan bir grup. Bakalım başka hangi bahaneler gelecek...
Neyi kabul edeyim yahu? Ben karakterler için söylenen sözlerin, seviyelerin tartışmasını yapıyorum.Buggy'nin olayı bu zaten, yanlış anlaşılma ile bu kadar büyüdü hep. Burada tartışılanlar, bu durum göz önünde bulundurularak tartışıldı zaten. Kabul et artık
Biraz daha Mihawk öv de daha çok gülelim olacaklara. Bahaneler de gelir senden olacaklara sonra zaten...Ödül olayını tamamen öğrenmişiz de sanki
Bahane konusunda senin için ancak şapka çıkarabilirim aga
@Alpamis gibi her gün patlamıyorsun ama Mihawk konusunda öyle bir patlayacaksın ki Hasan'ı bile geçeceksinBiraz daha Mihawk öv de daha çok gülelim olacaklara. Bahaneler de gelir senden olacaklara sonra zaten...
Sen hala konuşuyor musun şu bölümden sonra?@Alpamis gibi her gün patlamıyorsun ama Mihawk konusunda öyle bir patlayacaksın ki Hasan'ı bile geçeceksin
İstersen iddiaya girebiliriz.
Ohoo burada şimdi böyleysen, yarın öbür gün Croco kadın çıktığında napıcaksınNeyi kabul edeyim yahu? Ben karakterler için söylenen sözlerin, seviyelerin tartışmasını yapıyorum.
Hahahaha ne varmış la bölümde ?Sen hala konuşuyor musun şu bölümden sonra?