Hayallere gittin yine...Ohoo burada şimdi böyleysen, yarın öbür gün Croco kadın çıktığında napıcaksın
Daha ne olacak? Sen Croc avatarı yap bence...Hahahaha ne varmış la bölümde ?
Gel sana 2 yıl Mihawk avatarı yapayım eğer yüreğin varsa tabi
Hayallere gittin yine...Ohoo burada şimdi böyleysen, yarın öbür gün Croco kadın çıktığında napıcaksın
Daha ne olacak? Sen Croc avatarı yap bence...Hahahaha ne varmış la bölümde ?
Gel sana 2 yıl Mihawk avatarı yapayım eğer yüreğin varsa tabi
Gireceğimiz iddiayı kaybetmem lazım ki yapayım. Örnek sen Croc Mihawk'a yakın güçte demiyor musun ? Diyorsan hodri meydanDaha ne olacak? Sen Croc avatarı yap bence...
Oda aynı statüde çizmiş sen hala ne anlatıyorsun ya?Gireceğimiz iddiayı kaybetmem lazım ki yapayım. Örnek sen Croc Mihawk'a yakın güçte demiyor musun ? Diyorsan hodri meydan
Anketi kapatabilir misin en azından? Mihawk ve Crocodile şıklarında bir yığılma olabilir.Bölüm çıksın.
Anladım yemiyorOda aynı statüde çizmiş sen hala ne anlatıyorsun ya?
Girelim istersen zaten patlamaya doymadın.Anladım yemiyor
Tamam Mihawk net bir şekilde Croc'dan güçlü olduğunu kanıtlarsa 2 yıl Mihawk avatarı yapacaksın kanıtlamazsa ben Croc yapacam.Girelim istersen zaten patlamaya doymadın.
O zaman ne diyeceksin? "Ben kadın değil demedim, bayan değil dedim" mi diyeceksinHayallere gittin yine...
Sen patronundan izinsiz nasıl buralarda geziyorsun bakayım?Girelim istersen zaten patlamaya doymadın.