Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Buggy, Hangi Karakterleri Emri Altına Alır?

Buggy Kimleri Emri Altına Alır ?


  • Kullanılan toplam oy
    141
Aralarında Buggy'den güçsüz tek Croc var. Croc girer :D
Crocodile kendisi teklif eder.
Croc banko diğerleri şüpheli .
Beni seç beni seç der...
Buggy hazretleri mihawku almış olabilir mihawk sonuçta rahat kalmak istiyor buggy buna bir şey yapamaz kendide buggye bir şey yapamaz geçinir giderler :D buggyde çok kafa adam ya keşke benide alsa emrine weevilde alınmış olabilir tek gezdiği yetti ama weevili karasakalında alabileceğini düşünüyorum
Croco koşa koşa gider 🤣🤣
Tabiki Croc'u alır değil mi @Sir Crocodile :ehe:
Croco'yu alır ve geminin miçosu yapar. Croco eski tecrübelerini kullanarak belki Buggy'i bile eğlendirebilir.
Croco katılır. Oda daha önce foreshadowing yapmıştı.
Mihawk katılabilir, bu Oda trollünden her şey beklenir.
 
Hoaydaa... Planı olmayan niye katılsın zaten oraya. Kimse Buggy'den güçsüz görerek bahsetmedi zaten bu olasılıklardan zaten. Kenarda köşede kim kaldıysa buggy toplayacak gibi onları. Hancock ve Weevil için de ihtimal veriyorum ben.
Yahu katılmak olayı bahsedilmiş ama bölümde ortaklıktan bahsediliyor. Yani bir nevi lonca oluşturmuşlar fakat Hükümet bu tip işleri hep yanlış anlıyor.

Mesela ID sonrası kaçış sorumlusu olarak Buggy'i gördüler ama gerçekte hiç iş yapmayan biriydi Buggy. Fakat alakasız şey çıktı dediğim gibi. Gelinen noktada da ortak grup var yine Buggy'i sorumlu görmüşler. Fakat olayları kimin çevirdiği belli değil mesela...

Buggy para hazine aşığı bir adam ama mesela Denizcilerin başına ödül konmuş deniyor. Bu mesela hiç Buggy'lik olay değil. Üstüne bir de dikkat çekiyor adam kaçıyor zaten çoğu şeyden. Farklı olaylar var bölümler gelsin çok daha net anlaşılır bir şeyler.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık