Kaguya öncesi dönem dediğin işte zaten Hititler, Mısırlılar, Lidyalılar falan zaten.Bana kalsa ben Kaguya öncesi dönemden başlarım ve hiçbir şeyi atlamadan, her bir köyü ve olayı detaylı bir şekilde işleyerek komple bir evreni içeren anime yaparım. Başına da Kişimoto'yu koyarım, paraya da acımam ama bana bırakmıyorlar.
O şirketleri senin benim gibi adamlar yönetse, o şirketler batardı
Yeni anime ve seriler risk demek, yapmazlar kolay kolay. Ciddi bir beklentim yok, aynen devam ederler manga bitene kadar. Mevcut sistemde kazançları iyi, bozmazlar.
Serinin başlarında bile cazip olan bir şey yoktu ki.Shithole. Son 1 sene takip etmeyi de bıraktım. Orijinal serinin tüm mirasına hakaret etmesinin yanı sıra cazip kılan bir şey de kalmadı artık
Shinobi temasına uygun bir yol izlenebilirdi, onun beklentisi vardı insanlarda. İlk duyurulduğu zamanlar beklentisi olan arkadaşlarım vardı benim. Momoşiki dövüşünden sonraki ark çok kötüydü, eğer çizimleri adam akıllı birine verip tanrısal karakterleri low-jonin gibi dövüştürme furyasına girmeselerdi bir gideri olabilirdi.Serinin başlarında bile cazip olan bir şey yoktu ki.