Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Boruto: Two Blue Vortex

Bana kalsa ben Kaguya öncesi dönemden başlarım ve hiçbir şeyi atlamadan, her bir köyü ve olayı detaylı bir şekilde işleyerek komple bir evreni içeren anime yaparım. Başına da Kişimoto'yu koyarım, paraya da acımam ama bana bırakmıyorlar.

O şirketleri senin benim gibi adamlar yönetse, o şirketler batardı :D

Yeni anime ve seriler risk demek, yapmazlar kolay kolay. Ciddi bir beklentim yok, aynen devam ederler manga bitene kadar. Mevcut sistemde kazançları iyi, bozmazlar.
Kaguya öncesi dönem dediğin işte zaten Hititler, Mısırlılar, Lidyalılar falan zaten.
Hatta ilk ninjalardan biri Galyalı Oburix bile olabilir.
 
228. müthiş bölüm Kawaki üzerine yapıldığı için olsa gerek epey güzeldi. Kawaki'nin ergenlikleri bir miktar rahatsız etse de gelecek bölümlerde düzelecektir. Taiyaki'yi kendine değil herkese alması ile bir gelişim gösterdi. Aslında bu evreleri çoktan geçti ama tekrar ediyorlar. Şimdi tıpkı Naruto gibi bir göreve çıktılar ama tabi bir Zabuza ark beklemiyorum. Ancak andırsa bile yeterli olur. Heyecan dorukta.
 
Evet özlemiştik manganın yeni bölümünden spoilerlar:

Bolum ismi: Karman'ın gücü

~%27 Acı Çeken Boruto + Momoshiki

~%5 Sumire, Amado ve Sai

~%27 Borushiki VS Code + Kawaki

~%41 Borushiki kaosu + Naruto, Shikamaru-Code

Kawaki'nin Karması Naruto'yu yok edilmekten kurtardı.
 
Naruto çocuk oyuncağı oluyor arkadaş bu nedir? Saçma sapan dövüş çizmişler bir de. O kadar kötülenmesine rağmen seriyi takip ediyorum ama artık lağn bırak diyeceğim. Ne boş seri bu yaw.

Bu Momo fused haldeyken bile base Naruto tekleyemiyodu. Şimdi ne oldu da böyle artislik yapıyo anlamadım. Boş ve saçma bir güç sklası var seride.
 
Naruto bu seride çöptür. Boruto ve Kawaki çocuk yaşta ondan çok daha güçlüdür. Naruto akademide nasıl eziliyorsa öyle ezilmeye bu seride devam ediyor. Böyle bir rezil seri olduğu için senden iğreniyorum Kishimoto.
 
Naruto Kurama'sız o rasenganlardan tonlarca yapar ama sage mod haline bile bir rasengan bu kadar tehlike mi arz ediyor? Ayrıca Momoshiki'nin bu kadar güçlü dönmesinin sebebi ana karakter olan Boruto'nun karmasının Kawaki'ninkinden zayıf olmasıdır. Biri Naruto ve Sasuke'yi tek başına halleden Isshiki. Diğeri de yarı çakralı Naruto'ya denk ya da daha güçsüz Momoshiki. Bu açığı jougan kapatabilirdi belki ama sanırım Kawaki de bir doujutsu alcak. Sırf hikaye için olduğunu düşünüyorum. Ki sınırlanmış bile olsa Code'un gücü buysa Sage mod fazla bile gelir Code için.
 
Serinin başlarında bile cazip olan bir şey yoktu ki.
Shinobi temasına uygun bir yol izlenebilirdi, onun beklentisi vardı insanlarda. İlk duyurulduğu zamanlar beklentisi olan arkadaşlarım vardı benim. Momoşiki dövüşünden sonraki ark çok kötüydü, eğer çizimleri adam akıllı birine verip tanrısal karakterleri low-jonin gibi dövüştürme furyasına girmeselerdi bir gideri olabilirdi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık