Heyecanlı mı değil mi , reis bir karar verAma heyecan dorukta.
Heyecanlı mı değil mi , reis bir karar verAma heyecan dorukta.
Heyecan hep dorukta çünkü bir sonraki bölümü bekliyorum. Ancak finalde yazmam heyecan dorukta diye....Heyecanlı mı değil mi , reis bir karar ver
Konaha Halkı: Evime ekmek götüremiyorum hokage-sama
Naruto: Çok abartılı geldi keyif sakesi iç
Çöp serinin filler bölümlerini bile 1. dünya savaşını cehpeden bildirir gibi anlatan @Riful. Seni unutmayacam225. müthiş bölümde Sarada beklendiği gibi kazandı. Epik bir savaş bekliyordum ama olmadı. Öte yandan Amado'nun kaçırılış olayı epey anlamsızdı. Yani tam olarak ne işe yaradı bu olaylar dizisi. Kurada Mitsuki vs Boruto gelmesine bir katkısı yok. Ay.... tüh.... sınavı kaçıracaklar diye heyecan da yapmadık. Hem de Amado gibi birinin başka bir köy tarafından kaçırılışı gibi önemli bir olayı bildirmediler kimseye, hatta adamları da sorgulamak için yakalamadılar. Senaristler yine vitesi boşa taktılar. Ama heyecan dorukta.
Boruto okuman ve izlemen için bir işaret bu gibime geldi. Mangadan başla, bitirince animeyi izlersin. Animede en son 226. bölüm yayınlandı, mangada ise 64.Yav ben sırf konuyu görmeyeyim diye @Daredewill'i engellemiştim, şimdi neden bildirim geldi ki?
Kafama daha gecen ramen atti,dedim ne oluyor?Konaha Halkı: Evime ekmek götüremiyorum hokage-sama
Naruto: Çok abartılı geldi keyif sakesi iç
Daha önce bir şans vermiştim aslında. Seriye karşı çok hoş duygular beslemiyorum şu an. :dBoruto okuman ve izlemen için bir işaret bu gibime geldi. Mangadan başla, bitirince animeyi izlersin. Animede en son 226. bölüm yayınlandı, mangada ise 64.