Bu benim attığım king dimi ? 10 numara yakışmış daha değiştirmeBen hala altın gibi değerleneceğine inanıyorum!
Bu benim attığım king dimi ? 10 numara yakışmış daha değiştirmeBen hala altın gibi değerleneceğine inanıyorum!
Aylık değil de haftalık olsa Boruto çoktan Naruto'yu aşmıştı. Ama ayda bir çıkınca insanlar ilgisini kaybediyor. Önyargı ve çoğunluğa uyup kötüleme akımı da var tabi. Yıllardır aşamadılar fanlar bu durumu. Ama Boruto'nun Naruto'yu aşması yakındır. Kişimoto son büyük eserini vermek üzere geri dönmedi boşuna. Yakında herkes Boruto fanı olursa şaşma.@Daredewill Bu lanet konuyu niye açtın ya Riful sabah akşam gelip Boruto övüyor. Mashima gibi deha yazsa gam yemeyeceğim çoluğunun çocuğunun çocuğu serisi.Asistanlar atıp tutuyormuş naruto çöp seviye olmuş.xD
İsimden kaybediyor bir kere. Kishimoto mu döndü sanmıyorum.Dragonball gibi el atan çıkmamış işte yoksa Super gibi animesi popüler olurdu.Yazacaklar oradan yeni bir örgüt bak nasıl popüler oluyordu Sasuke de olurdu.Aylık değil de haftalık olsa Boruto çoktan Naruto'yu aşmıştı. Ama ayda bir çıkınca insanlar ilgisini kaybediyor. Önyargı ve çoğunluğa uyup kötüleme akımı da var tabi. Yıllardır aşamadılar fanlar bu durumu. Ama Boruto'nun Naruto'yu aşması yakındır. Kişimoto son büyük eserini vermek üzere geri dönmedi boşuna. Yakında herkes Boruto fanı olursa şaşma.
Artık hikaye hepten Kişimoto'nun elinde. Kodaçi yazıyordu, bıraktı. Hikaye Kodaçili, önceki halini tam olarak terk ettiği vakit elimizde Naruto'nun devamı kalacak. İşte o noktada Naruto'yu aşmaya başkayacak. Anime popüler aslında ama özensiz, Naruto'cular burun kıvırsa da reytingler yüksek.İsimden kaybediyor bir kere. Kishimoto mu döndü sanmıyorum.Dragonball gibi el atan çıkmamış işte yoksa Super gibi animesi popüler olurdu.Yazacaklar oradan yeni bir örgüt bak nasıl popüler oluyordu Sasuke de olurdu.
Ben biraz bakmıştım aslında ama sonra saldım, konuyu açanın ben olduğunu bile bilmiyordum. Mashima ft yi erken bitirmeseydi, şimdi zirvede yalnızdı.@Daredewill Bu lanet konuyu niye açtın ya Riful sabah akşam gelip Boruto övüyor. Mashima gibi deha yazsa gam yemeyeceğim çoluğunun çocuğunun çocuğu serisi.Asistanlar atıp tutuyormuş naruto çöp seviye olmuş.xD