Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

harbi bu keşiş yamamatodan güçlü mü?(ben en güçlü diye yamamotoyu biliyordum,bankaisi çalınmasa nasıl yenilecekti düşünüyorum hala bulamıyorum)

Zehahahah yok artık Yamamoto ikiye bölündü lan :hhh:

Edit : Kolu da koptu hahahah
Abi işte böyle tiplerin rezil olarak ölmesine bayılıyorum. WB ver. 2 resmen :hhh:

keşiş saçma biçimde gitti bu kabul edilecek bir şey.Tüm karanlığı çek,sonra tek atsınlar sana.Ama parça pinçik olduğu halde,reiatsu ile geri geldi.Demek ki ölümsüz gibin bişi.Bence yamaji den güçlüdür.Hatta aizen-reis'i çıkaralım,en güçlü şinigami derim.

Konuyu canlandırmışız iyi çok iyi :cool:

Benim anlamadığım olay bankaisi çalınan kaptan niye herşeyini kaybetmiş modunda ? Direk , ulan bittik herşeyimizi aldılar gibi tavır takınıyorlar. :/
Tamam bankai gizli silahları :/ ancak başka numaraları yok mu ? Büyü müyü fiziksel teknikler felan :W
Çok çaresiz geldiler bana :/

Yamamoto diyordu kılıcımı mühürlemekle beni yenemezsin. Bla bla fiziksel tokatlıyordu.
Ayrıca o savaşta tamam çok atarlandın herkese tek atmak adına açtın bankaiyi :/
Ancak bunun bir oyun olduğunu anladığında niye hala bankai açıyorsun ? Büyü veya fiziksel dalsan ? :/
1000 yıldır kaptan olmanın hani bir sebebi vardı Oyaji :/
Hepsi bankai delisi olmuş :/

Ayrıca şu çok cool lan :/
- " Burada güvenlik pek zayıf .. "

"Ben buradayım gençler güvenliğin kralı benim işte "

Oyaji kibirden önünü göremiyor. Gücü muazzam ama işte kafa çalışmayınca sonuç böyle oldu. :S

Ayrıca bankaisi çalınan kaptanların gücü neredeyse sıfıra iniyor, kidou kullanırlarsa işte bir yere kadar ama asıl mesele çalınan bankainin onlara karşı kullanılıyor oluşu. Bu durumdan korkuyorlar daha ziyade.

Ywach'ın 5 tehlikeli düşman listesinde ichigo ile zaraki dışındaki diğer 3 kişi kim? yamamoto bile girememiş onların en tehlikeli 5 kişi listesine. aizen zaten değildir. düşmanına gidip bana katıl diyecek hali yok sanırım. sado filan olursa acayip trollenmiş moduna girerim la.

Ywach'ın 5 tehlikeli düşman listesinde ichigo ile zaraki dışındaki diğer 3 kişi kim? yamamoto bile girememiş onların en tehlikeli 5 kişi listesine. aizen zaten değildir. düşmanına gidip bana katıl diyecek hali yok sanırım. sado filan olursa acayip trollenmiş moduna girerim la.
Belli değil ama Aizen neredeyse kesin. Ayrıca 5 düşman listesi değil 5 potansiyel tehlike listesi gibi bişi o. Ya tarafına çekersin ya da başını küçükken ezersin. :S

Oyaji kibirden önünü göremiyor. Gücü muazzam ama işte kafa çalışmayınca sonuç böyle oldu. :S

Ayrıca bankaisi çalınan kaptanların gücü neredeyse sıfıra iniyor, kidou kullanırlarsa işte bir yere kadar ama asıl mesele çalınan bankainin onlara karşı kullanılıyor oluşu. Bu durumdan korkuyorlar daha ziyade.
Yok mesela bankaisini çaldırmadan dövüşse yine şansları yok mudur ? :/
Olması lazım aksi halde kaptanlar bildiğin çöp :/

Yok mesela bankaisini çaldırmadan dövüşse yine şansları yok mudur ? :/
Olması lazım aksi halde kaptanlar bildiğin çöp :/
Düşmanlara bakmıyon hiç. :/
Karşısında sıradan biri yok ki bankaisiz dövüşsün. Adamlar bankai ile bile zor mücadele ediyorlardı quincy lere karşı. :S

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık