Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Diyor ya 'Ben gücümün gerçek sınırlarını 1000 yıl önce bile göstermedim.'
Yani orada kullandığı doğu,batı,güney ve kuzey gibi tekniklerin hiçbirisini göstermemiş.Sadece ruh gücünü artırıp kılcının aleviyle dövüşmüş.
Güçleri artmış olamaz mı ? Gerçi Shinigamilerin limitleri vardı .
Yalnız 1000 yıl önce tam limitlerine ulaşmamış olabilir. O ölüleri çağırmak için bile bir birikim gerekli :/
Yani tüm özelliklerini gösterse bile 1000 yıl önce ve sonrası arasında fark vardır yahu ? Yok mudur ? :/
Limitine ulaşmıştır mı diyorsun :/

Benim düşüncem bu sadece.Gerçekleşeceği belli değil.Bunu söylenmiş gibi mi göstermeye çalışayım senin gibi?
Mesela 4.büyük aile benim en çok merak ettiğim şey.Madem açık kapı bırakıyor söyle de öğrenelim.
Beni hiç anlamıyorsunuz :( Gidiyorum ben, 4 büyük ailenin de bankaisi yok işlemez onları.

Güçleri artmış olamaz mı ? Gerçi Shinigamilerin limitleri vardı .
Yalnız 1000 yıl önce tam limitlerine ulaşmamış olabilir. O ölüleri çağırmak için bile bir birikim gerekli :/
Yani tüm özelliklerini gösterse bile 1000 yıl önce ve sonrası arasında fark vardır yahu ? Yok mudur ? :/
Limitine ulaşmıştır mı diyorsun :/
Öyle demiyorum.Bankaisini geliştirmiştir 1000 yıl içinde ama önceden savaştıklarında hçbir özelliğini göstermediğini kendi belirtiyor zaten.Benim bankaimin sınırlarını henüz görmedin diye.Yoksa limitine ulaşmamıştır bence de 1000 yıl önce.Buna rağmen Bach bu adamın bankaisinden bu kadar korkuyor.Zaten Yamaji de kendi bankaisinden tek yedi.Bu kadar üstün bir bankai.

Beni hiç anlamıyorsunuz :( Gidiyorum ben, 4 büyük ailenin de bankaisi yok işlemez onları.
Sen kendini ifade edemiyorsun bence :( 4 büyük aileden 2 kişinin bankasi olduğunu gördük.Bankaisi yok demek olmamış :( 3 tanesini de öğrendik.Bana 4. lazımdı açık kapı bıraktığını söyleyince sana sordum işte.

Öyle demiyorum.Bankaisini geliştirmiştir 1000 yıl içinde ama önceden savaştıklarında hçbir özelliğini göstermediğini kendi belirtiyor zaten.Benim bankaimin sınırlarını henüz görmedin diye.Yoksa limitine ulaşmamıştır bence de 1000 yıl önce.Buna rağmen Bach bu adamın bankaisinden bu kadar korkuyor.Zaten Yamaji de kendi bankaisinden tek yedi.Bu kadar üstün bir bankai.

Sen kendini ifade edemiyorsun bence :( 4 büyük aileden 2 kişinin bankasi olduğunu gördük.Bankaisi yok demek olmamış :( 3 tanesini de öğrendik.Bana 4. lazımdı açık kapı bıraktığını söyleyince sana sordum işte.
Ben bankaisi ile öldürdüğünü anlamamıştım :/ Burada pek belli olmuyor :/
Son saldırısı bu :W

Ben bankaisi ile öldürdüğünü anlamamıştım :/ Burada pek belli olmuyor :/
Son saldırısı bu :W
http://mangayurdu.com/oku/Bleach/510/12
Ben bu sayfadan öyle olduğunu hatırlamıştım ama sanırım kullanmamış.Çünkü bankai formuna geçmek için ismini söylemesi lazım.Ben yanlış hatırlamışım :D
Yamaji'nin kılıcının kenarlarında bütün ateşini toplayıp yaptığı saldırı sanmıştım ama değilmiş galiba :D

Ben kendimi ifade edemeden sizin anlamanız lazım işte ama olmuyor. Eskiden olurdu alışmışım. :( Sen aile derken başındakileri mi kastettin ben tümle hep beraber bankai açamazlar dedim. Aile sonuçta topluluk bunda da ben yanlış anlatmış olamam heralde. Ama emin değilim beyin sonuçta Zaraki'nin ezeli düşmanı köşeye sıkışmış hissediyorum :(

http://mangayurdu.com/oku/Bleach/510/12
Ben bu sayfadan öyle olduğunu hatırlamıştım ama sanırım kullanmamış.Çünkü bankai formuna geçmek için ismini söylemesi lazım.Ben yanlış hatırlamışım :D
Yamaji'nin kılıcının kenarlarında bütün ateşini toplayıp yaptığı saldırı sanmıştım ama değilmiş galiba :D
Yamamoto kendi bankaisiyle tek yemiş olabilir.Wiki ve kullandığı kılıç tersini söylüyor gibi ama bu konuda şüphelerim var.Çünkü ne yapsam ölüleri mi çağırsam şimdi diye dalga geçiyordu.Öyle söyledikten sonra niye kullanmasın,açıkçası mantıklı gelmiyor.

O reishiden yapılmış kılıcı daha sonra da kullandığını görmedik.Düz kılıcını kullandı her dövüşte.Ya o teknik nihai tekniklerinden biri diye hemen çağırıp savunmasızken tek attı yada Yamamoto'nun işini bir an önce bitirmek için onun bankaisini kullandı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık