Ailedekilerin tümü zaten bankai açamıyor.Bunu Byakuya söylemişti.Benim merakımın nedenini de bankai olarak daraltmışsın ayrıca Merak etmemin nedeni bu zamana kadar saklanması ve hakkında hiçbir ipucu verilmemesiydi.Sen açık kapıları bulduğun için de sana sordum ama cevap alamadımBen kendimi ifade edemeden sizin anlamanız lazım işte ama olmuyor. Eskiden olurdu alışmışım. Sen aile derken başındakileri mi kastettin ben tümle hep beraber bankai açamazlar dedim. Aile sonuçta topluluk bunda da ben yanlış anlatmış olamam heralde. Ama emin değilim beyin sonuçta Zaraki'nin ezeli düşmanı köşeye sıkışmış hissediyorum
Ben de senin dediğin gibi düşündüm ama bankai demek zorunda değil miydi çalıntı bankai de olsa?Yamamoto kendi bankaisiyle tek yemiş olabilir.Wiki ve kullandığı kılıç tersini söylüyor gibi ama bu konuda şüphelerim var.Çünkü ne yapsam ölüleri mi çağırsam şimdi diye dalga geçiyordu.Öyle söyledikten sonra niye kullanmasın,açıkçası mantıklı gelmiyor.
O reishiden yapılmış kılıcı daha sonra da kullandığını görmedik.Düz kılıcını kullandı her dövüşte.Ya o teknik nihai tekniklerinden biri diye hemen çağırıp savunmasızken tek attı yada Yamamoto'nun işini bir an önce bitirmek için onun bankaisini kullandı.
Yanlış seri okuyorsun. Bleach'te bankai'den başka bir şeyi sadece Millenium merak edebilir.Ailedekilerin tümü zaten bankai açamıyor.Bunu Byakuya söylemişti.Benim merakımın nedenini de bankai olarak daraltmışsın ayrıca Merak etmemin nedeni bu zamana kadar saklanması ve hakkında hiçbir ipucu verilmemesiydi.Sen açık kapıları bulduğun için de sana sordum ama cevap alamadım
Evet bu cevabı da bekliyordum.Beyin olmadan olmazdı
Uzun araştırmalar neticesinde Zaraki'nin antisinin antisini buldum Ossan.Yanlış seri okuyorsun. Bleach'te bankai'den başka bir şeyi sadece Millenium merak edebilir.
Edit: Cevabın olmaması kapıyı kapatıyorsa doğru seri okuyormuşsun pardon.
Merak atıyordun sen 2 gün önce.O yüzden merak atmana yardımcı olmak istemiştimYanlış seri okuyorsun. Bleach'te bankai'den başka bir şeyi sadece Millenium merak edebilir.
Edit: Cevabın olmaması kapıyı kapatıyorsa doğru seri okuyormuşsun pardon.
Bu olsa olsa arkadaşı olur Kenpachi'nin.Biri beyni parçalıyor biri de yiyor işte.Kenpachi buna da acımaz karşısındaki rakibi yediği için o da ayrı meseleUzun araştırmalar neticesinde Zaraki'nin antisinin antisini buldum Ossan.
Konuyu saptırma benden alıntı yapıp laf sokuyorsun sonra ayıp...Merak atıyordun sen 2 gün önce.O yüzden merak atmana yardımcı olmak istemiştim
Hem beni tanıyormuş gibi neyi merak edebileceğime de karar vermezsen sevinirim.En merak ettiğim konulardan biri sonuçta bu seri için.Bu mesajında atlamışsın beyin sözcüğünü
Saptırmadım ki benim adıma neyi merak edip etmeyeceğime karar vermenden dolayı öyle bir mesaj yazdım.Mesajın tamamını da okumuyor musun yoksaKonuyu saptırma benden alıntı yapıp laf sokuyorsun sonra ayıp...
Sadece sonunu okuyorum.Saptırmadım ki benim adıma neyi merak edip etmeyeceğime karar vermenden dolayı öyle bir mesaj yazdım.Mesajın tamamını da okumuyor musun yoksa
As Nodt bankaiyi kullanırken ismini söylediği komutu verdiği görülmedi.Yani demek zorunda olmayabilir.Zaten mantıken bankai ikinci mühür demek katanadan mührü kaldırıyorsun serbest bırakıyorsun.Quincyler madalyona hapsettiği için öyle 2 çeşit mührü yok doğrudan madalyondan serbest bırakıyorlar kılıçtan farklı.Büyük ihtimalle söylemiyorlar As Nodt direk madalyonu aktifleştirip kullanmış.Ben de senin dediğin gibi düşündüm ama bankai demek zorunda değil miydi çalıntı bankai de olsa?
Yanlış seri okuyorsun. Bleach'te bankai'den başka bir şeyi sadece Millenium merak edebilir.
Cang Du sanırım söylüyordu.O zaman söylenmese de olabilir gibi bir anlam çıkıyor.Aynı bankaiye ulaşanların shkaide isim söylememesi gibi.Eğer senin dediğin gibiyse Yamaji bankaisinin altında ezilmiş oluyor.Bir de Bach eğer çalmasaydı bankasini yine yenilirdi anlamına geliyor.As Nodt bankaiyi kullanırken ismini söylediği komutu verdiği görülmedi.Yani demek zorunda olmayabilir.Zaten mantıken bankai ikinci mühür demek katanadan mührü kaldırıyorsun serbest bırakıyorsun.Quincyler madalyona hapsettiği için öyle 2 çeşit mührü yok doğrudan madalyondan serbest bırakıyorlar kılıçtan farklı.Büyük ihtimalle söylemiyorlar As Nodt direk madalyonu aktifleştirip kullanmış.