Her şeye kadir olan ile Juha Bach gördüğü hiçbir şeyden etkilenmiyor çünkü olacak olanın olmadığı bir zaman çizelgesini gerçek kılabiliyor. Dolayısıyla olacak olan aslında olmamış oluyor. Yani Juha Bach'ın karıncaya döndüğü saldırı hiç gerçeklememiş gibi oldu. Güçlerini geri kazanmadı. Çünkü o zaman çizelgesinde zaten güçlerini hiç kaybememişti. Peki o haldeyken her şeye kadir olan'ı nasıl kullandı? Bunu bilemiyoruz. Çünkü öncesinde her şeye kadir olan aktif değildi. Ya da kısmi aktifti ve kullanabildi. Ruh kralı bağlantısı nedeniyle de kullanabilme olasılığı var. Ama kurtulma nedeni her şeye kadir olma gücü.
Yanlış ifade ettim 1000 sene öncesinde Ichibei Ruh kralının güçleri ile Almighty gücünü mühürlüyor ve Yhwach'a ölesiye kadar bu gücü kullanamayacaksin diyor. Fakat sonra Yhwach yine ilk defa Ichibei karşısında bu gücü kullaniyor. Bunu soruyorum. Almighty muhurlu değil miydi?
Yanlış ifade ettim 1000 sene öncesinde Ichibei Ruh kralının güçleri ile Almighty gücünü mühürlüyor ve Yhwach'a ölesiye kadar bu gücü kullanamayacaksin diyor. Fakat sonra Yhwach yine ilk defa Ichibei karşısında bu gücü kullaniyor. Bunu soruyorum. Almighty muhurlu değil miydi?
Aslında dediğine de mesajımda değinmişim, o esnada gücü aktif olmamalıydı ama nasıl kullandı? Bunu bilemiyorum, açıklanmış bir şey değil. Pek anlam da veremiyorum. Ama seride Quincy halk türküsü olarak cevabı var.
Mühürlenmiş Quincy Kralı.
900 yıl içinde kalp atışlarını geri kazanacak.
90 yıl içinde aklını geri kazanacak.
9 yıl içinde gücünü geri kazanacak.
Ve 9 gün içinde dünyayı geri kazanacak.
Halk bu şarkıyı nasıl bilip de yazdılar, onu da bilemiyorum.
Ruh Kralı'nın sol kolunu vererek mühürlüyor ve o kol Pernida olarak hayat buluyor.
Yani asıl soru Yhwach'ın Pernida'yı nasıl kendinden ayırabildiği olmalı.
İchibei 1000 yıl önce geleceği görmesini sağlayan gücünü ruhlar kralının koluyla durduruyor.Sağ kolun durdurma gücü var zaten.Mühürlemek değil tam olarak.Ve o zaman Almighty harf yeteneği olarak yok.Harf yeteneklerini ruhuna kazıma işini Yhwach daha sonra keşfedip Sternritterlara yetenekler veriyor.Almighty 1000 yıl önce olsa Yamamoto Yhwach’ı öldüremeden elinden kaçıracak kadar zor duruma düşüremezdi.Yhwach türküdeki gibi güçlerini 900 küsür yıl sonra kazanıyor.Gözlerini açmama sebebi de diğer Sternritterlar güçlerini kullanabilsin diye.Tıpkı ichibei dediği gibi ölmek üzereyken açıyor yada ölümden geri geliyor orada çeviri hangisi doğruysa.İchibei Almighty gibi bir gücün farkında olsaydı buna karşı tedbirini almayı en azından deneyecek birisi ama tamamen şoka uğruyor ve Yhwach tarafından parçalara ayrılıyor.Yani göz gücü vardı ama geleceği değiştirme olarak Almighty sonradan kazandı 1000 yıl önceki savaşta kullanmış olsa Quincylerin yenilmesi biraz zor Yhwach duruma el atardı.