Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Kitapları okumadım ama Ashido Kanō'nun 9. Kenpachi olduğunu düşünüyorum. (7.) Kenpachi Kuruyashiki'nin teğmeniymiş Ashido. 9. Kenpachi ise (8.) Kenpachi Azashiro'nun teğmeniymiş. Azashiro aniden Kenpachi oldu teğmeni degiştirmemiş olabilir zaten o çapta seç beğen al çok adam da yok. Kiganjō ise Zaraki'den tek yedi zayıftı çünkü o da gerçek Kenpachi değil di, Ashido, Menos Ormanında mahsur kalınca Kiganjō "Kenpachi'yi öldürdüm!" demiş olabilir. Normalde bu sanırım tüm 11.birliğin önünde olmalı ama sonuçta o zamanın kaptanı kayıp, Kiganjō'nun bankaisi var ve artık birde kaptan açığı olduğu için kabul etmek zorunda kalmış olabilirler.
Filler karakter. Seriyi izlerken ben de geri döner herhalde diye düşünmüştüm ama var olmayan bir karakter olduğunu sonradan öğrendim. Zaten takım kaptanı seviyesinde biri olmadığı için kenpachi olması da mümkün değil. Üstelik kenpachilik üstten alta kalan bir şey de değil bu herif de öyle dövüş sever bir model değil zaten.

romanda aizen ölümsüz olmadan yamamoto'dan sonra dövüşmek istemediği 2.kişiymiş zaraki.Yani o zaman shikai ve bankai yok temel form.
serinin sonuna tybw'nin ortasına kadar temel form adam ve temel formunun bile gücünü kısıyor ve hiçbir yetenek kido falan yok.Aizen hep en güçlü haliyle başlıyor.ve shikai'de.
10 yaşında unohanayla falan dövüşüyor zaraki.
Onun sebebi muhtemelen kılıcı tutma mantığında gizli. Yamamato da aynısı yaptı ama Ryujin Jakka'yı mühürlendi aizen. Fakat zaraki söz konusu olduğunda mühürlenecek bir yeteneği olmadığı gibi birkaç kılıç darbesine düşecek bir karakter de değil. Mutlaka başına bela açardı yani. Üstelik ne kafasında şüphesi var ne kelimelere kanacak biri. Zaraki manipülatif bir karakterin hiç sevmeyeceği türden, dümdüz bir adam. Üstüne de güçlü. Kimse istemez öyle biriyle dövüşmeyi.

Ruh kralının haklılıgını savunan biri varsa bir tez sunabilirmi ben Ywach'a niye hak vermiyim ?
Dünyaları birleştirmek, ölümü ve korkuyu yok etmek, cenneti yaratmak gibi amaçları vardı adamın. Mevcut düzenden daha iyisini vaat ediyor. Juha Bach haklı ama uslubu yanlış. Kubo isteyerek ya da editör baskısı ile istemeyerek adamı kötü olarak resmetmiş. Manga işte, düşman illa kötücül olacak.Juha Bach düzgün bir adam olabilirdi. Davasında haklı olarak savaşabilirdi. Ama adamı Hitler, Quincyleri S.S. olarak resmettiler :/

Kubo’ya mangayı gerçekten çizdirmemişler.Okurken de garibime gidiyordu olaylar atlayarak gidiyor hissine hep kapılmıştım belli bir yerden sonra.Neden İchigo gelene kadar oyalandı da kralı İchigo öldürdü demiştim mesela daha hızlı olabilirdi Yhwach değil mi manga tarafından bakınca.Animeyi iyi ki yapmışlar gerçekten ışık oldu.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık