Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Önceki sayfalarda tartışma dönüyordu.Japoncası gelmiş.İsteyen baksın.Ben baktım da pek birşey anlamadım
http://s9.mangahead.com/mangas/Manga-Raw-Scan/Bleach/Bleach-619-Raw-Scan/03.jpg

shinigami olarak uyandığında kavgan kendi gücünü artırmak içindi.Artırılmış gücün aizeni devirmek içindi ve aizeni devirmek?Kaybettiğin gücünü?yeniden geri aldığının benim gözlerimin önünde ruh kralının hayatını kesmek için?(tame datta no da) :D

Roronoa Zoro

Önceki sayfalarda tartışma dönüyordu.Japoncası gelmiş.İsteyen baksın.Ben baktım da pek birşey anlamadım
http://s9.mangahead.com/mangas/Manga-Raw-Scan/Bleach/Bleach-619-Raw-Scan/03.jpg

shinigami olarak uyandığında kavgan kendi gücünü artırmak içindi.Artırılmış gücün aizeni devirmek içindi ve aizeni devirmek?Kaybettiğin gücünü?yeniden geri aldığının benim gözlerimin önünde ruh kralının hayatını kesmek için?(tame datta no da) :D
Neyin japoncası gelmiş anlamadım? Raw geldi diyorsan hani nerede?

Neyin japoncası gelmiş anlamadım? Raw geldi diyorsan hani nerede?
Geçen haftaki sayının jrawı dedim.Bu haftanın değil.3 5 sayfa öncesini incele.Bu sayfayla ilgili çeviri tartışması vardı.Belki japonca bilen biri çevirir diye koydum.
Manga japonca çıkmasına rağmen j raw çoğu zaman hemen bulunmuyor.Çincesi düşüyor genelde.

Sabahtan beri oku oku en sonunda güncele geldim :/ Gözüm bildiğin iptal :/
Biraz uyuyacağım :/ O değilde o ruh kralı ne öyle asdhasdjkhaskdh :/
İlk gördüğümde dedim bir göz kırpmasıyla ortalığı yıkacak güçte felan :/ Adam resmen bitkisel hayatta :/
Ayrıca Ukitake hiç şaşırtmadı. Ondan beklediğim şeydi .

Konuyu canlandırmışız iyi çok iyi :cool:

Benim anlamadığım olay bankaisi çalınan kaptan niye herşeyini kaybetmiş modunda ? Direk , ulan bittik herşeyimizi aldılar gibi tavır takınıyorlar. :/
Tamam bankai gizli silahları :/ ancak başka numaraları yok mu ? Büyü müyü fiziksel teknikler felan :W
Çok çaresiz geldiler bana :/

Yamamoto diyordu kılıcımı mühürlemekle beni yenemezsin. Bla bla fiziksel tokatlıyordu.
Ayrıca o savaşta tamam çok atarlandın herkese tek atmak adına açtın bankaiyi :/
Ancak bunun bir oyun olduğunu anladığında niye hala bankai açıyorsun ? Büyü veya fiziksel dalsan ? :/
1000 yıldır kaptan olmanın hani bir sebebi vardı Oyaji :/
Hepsi bankai delisi olmuş :/

Ayrıca şu çok cool lan :/
- " Burada güvenlik pek zayıf .. "

"Ben buradayım gençler güvenliğin kralı benim işte "
Çünkü quincyler cidden güçlüler.Etraftaki reishiyi kullanabilme kabiliyeti ss gibi herşeyin ruh parçaçığından oluştuğu mekanda onları baya tehlikeli kılıyor.Egzantrik yetenekleri geçtim kapı gibi blut özellikleri var.Adam renjinin kılıcını koluyla karşılıyor sopaymış gibi.Bankai ile yarışır derecede Volstandig formları var.Haliyle dandirik bir bankai pek önemli olmuyor.Bankainin de sağlamı lazım.Çaldırınca doğal olarak geriye düşüyorlar.

Basit formlarıyla sternritter almaları için bir Zaraki bir Aizen gibi temel savaş gücü bile yüksek adamlar olmaları lazım.Öylesi de piyasada pek yok.Power up almalarının öncesinde kaptanların yarıya yakını çöptü.Eski kaptanların da neredeyse hepsi.Kensei neyse de şu Rose eziği cidden öyle.Ama Yamamoto shikai ile 3 sternrittere birden tek atabiliyor elinin tersiyle.Zirve isimler dışında bankaiye ihtiyacı yok.Ama Yhwach gibi tanrısal adamlara bunlar sökmez.90 + kidou bile bir yere kadar etkili olabilir.Bence de o kısım uzatılabilirdi ama yenilgisi yine de kesindi.Mangaka orada epik bir anlatım seçmiş bu çok güzel ama yinede beğenmediğim belki tek kısımdır serideki.

Basit kidoular üst düzey quincylere bankai kadar etkili olmaz.Hakuda tekniklerinde ise fazla usta olan kimse yok.En azından tekme tokat dalma hususunda.Kimler var bir bakalım mesela

1 - Yoruichi
2 - Yamamoto
3 - Urahara (Yoruichi eğitmiş geçmişte baya adam tokatlamışlığı var. )
4 - Kensei

Birde Komamura belki listeye girebilir ama genelde bu yeteneklerini zanpakto ile kombine ediyor.Shinigamiler arasında bu şekilde dövüşen çok az kişi var.Urahara bile kullanmıyor bu yöntemi esasında öncelik vererek kullanan Yoruichi ile Kensei var sadece.Shinigamilerin fiziksel güçleri o kadar yüksek değil bir espadalar gibi bu tarz dövüşler için.Espadaların sert derileri de vardı bu konuda hiç sıkıntı çekmiyorlardı.

Yine de bankai gidince başka numaralar göstermeye çalışan biri oldu.Hitsugaya shikai kullanarak kombine saldırılarda bulundu.Yaratıcı takıldı.Rakibi bir süre de tuttu ama daha sonra yanlış adama çattığını anladı.Isı yeteneği oldukça ters geldi ki rakipte bayağı güçlü birisi.

Ben hala neden vizardların hollowlaşma yapmadığını düşünüyorum.Kensei ile Rose öldü zaten.En azından tüm güçlerini çıkarıp hollowlaşarak ölselerdi.

@Millenium
Bir de Soi Fong var.Shunkosunu geliştirse bile bir şey yapamadı ama o da el-ayak kullanarak dövüşüyor.

Ben hala neden vizardların hollowlaşma yapmadığını düşünüyorum.Kensei ile Rose öldü zaten.En azından tüm güçlerini çıkarıp hollowlaşarak ölselerdi.

@Millenium
Bir de Soi Fong var.Shunkosunu geliştirse bile bir şey yapamadı ama o da el-ayak kullanarak dövüşüyor.
Evet onu unutmuşum Mashiro falan da var ama o daha çok hollowa güvenerek öyle dövüşüyora benziyor.

Muhtemelen maske kullanmayacaksınız şartı getirmişlerdir.Meclis çok katı her konuda.

Evet onu unutmuşum Mashiro falan da var ama o daha çok hollowa güvenerek öyle dövüşüyora benziyor.

Muhtemelen maske kullanmayacaksınız şartı getirmişlerdir.Meclis çok katı her konuda.
Böyle yaptılarsa saçmalık resmen.Sanki kaptanlar ölünce bu salaklar yönetecek bir yer bulacaklar ya da yaşayacaklar.
Ayrıca ben senin aksine Rose'un bankaisini baya beğenmiştim.Eğer karşısındaki superstar olmasaydı çok da iş yapardı.Tabi bu güçsüz olduğunu değiştirmez orası ayrı :D Zaten şu durumda iş yapabilecek kaptanlar Zaraki,Byakuya,Kyoraku ve çok güçlü olmasa da zekası sayesinde Mayuri.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık