G770 verdiğin fiyat aralığında bunu gördüm ama laptop alırken bu marka son çarelerden olsun demiştiler bana.Arkadaşlar, kısmet olursa; 10 gün sonra yeni bir laptop alacağım. Oyun oynamak için. Önerilerinize açığım. Bütçe: 17-18 bin TL ucuz öneriler de olabilir.
İlki daha iyii5 12450h, rtx 3060, 16gb ram laptop mu daha iyi yoksa ryzen 7 6800h, rtx 3050ti, 16gb ram laptop mu daha iyi?
Bu iyi duruyoArkadaşlar, kısmet olursa; 10 gün sonra yeni bir laptop alacağım. Oyun oynamak için. Önerilerinize açığım. Bütçe: 17-18 bin TL ucuz öneriler de olabilir.
Aynısını yazacaktım da denilen bütçeden 5000 lira fazla olunca yazamadım.
5k koyulur ya. Laptop konusunda Asus, MSI belki bir nebze Lenovo disina güvenemiyorum ben. Bu olmazsa Asus ROG Strix G15 var ona bakabilir mesela.Aynısını yazacaktım da denilen bütçeden 5000 lira fazla olunca yazamadım.
Casper leş bir marka. Daha fazlasını veririm; Casper'dan bir şey almam.G770 verdiğin fiyat aralığında bunu gördüm ama laptop alırken bu marka son çarelerden olsun demiştiler bana.
RTX4050 GPU 45w olduğu için önermem. RTX3060 95w olan şu model daha alınabilir duruyor, sadece ram eklemesi yapılacak.