Ne oldu da Luffy'e karşı tavır aldın merak ettim.Forumun gurur tablosu resmen. İleride heykelleri dikilecek bu adamların heykelleri!
Edit: Kuroro hariç. Oden ve soyuna dibi düşen birisinin o listede işi yok.
Ne oldu da Luffy'e karşı tavır aldın merak ettim.Forumun gurur tablosu resmen. İleride heykelleri dikilecek bu adamların heykelleri!
Edit: Kuroro hariç. Oden ve soyuna dibi düşen birisinin o listede işi yok.
Şu listenin güzelliğine bak, bu listede olmayacaksam burada olmamın ne anlamı kalırdı. Listedeki her ismi ayrı ayrı seviyorumKatakuri'nin King'i oylamada ezmesini hazmedemeyenler burada Katakuri'ye oy atmış .
İroni yapıyo sen bakma Mustiye:dNe oldu da Luffy'e karşı tavır aldın merak ettim.
Çete çete :dŞu listenin güzelliğine bak, bu listede olmayacaksam burada olmamın ne anlamı kalırdı. Listedeki her ismi ayrı ayrı seviyorum
@RedTeroR ben biraz daha cevap verirsem hastanelik olacağım bari bi ambulans falan ayarla yüreğim sıkıştı da biraz.Ne oldu da Luffy'e karşı tavır aldın merak ettim.
Bu arada bunu ben demiyom he, Ateş diyo:d kızmayın sakın banaListe eksik olmuş, müsait bi zamanda güncelleyelim bunu. Forumun objektif üye köşesine yazalım bu arkadaşları:d
2 gün kafa izni yazıyorum sana olum beni bile Zoro'dan soğutacaksın@RedTeroR ben biraz daha cevap verirsem hastanelik olacağım bari bi ambulans falan ayarla yüreğim sıkıştı da biraz.
Şu kadro One Piece evreninde olsa… KK olur… hükümeti devirir… öyle bir kadro…Şu listenin güzelliğine bak, bu listede olmayacaksam burada olmamın ne anlamı kalırdı. Listedeki her ismi ayrı ayrı seviyorum
İki kutu novalgin yazıyorum, sabah öğle akşam tok karna, aksatma sakın sonra ceremesini biz çekiyoruzŞu kadro One Piece evreninde olsa… KK olur… hükümeti devirir… öyle bir kadro…
Ülkenin ekonomisini bile çözer bu listeŞu kadro One Piece evreninde olsa… KK olur… hükümeti devirir… öyle bir kadro…