Reis daha yakışıklı adamsın da Kata'yı alma işin yaşİlk Bm korsanlarına dalardık… Kata’yı ben alırdım direkt. Kata Tam bana “Anamı da yencek misin” diyecekken… “Ananı zaten yendik aslanım” diyip “Hekimoğlu türküsü” eşliğinde oradan uzaklaşırdım…
Reis daha yakışıklı adamsın da Kata'yı alma işin yaşİlk Bm korsanlarına dalardık… Kata’yı ben alırdım direkt. Kata Tam bana “Anamı da yencek misin” diyecekken… “Ananı zaten yendik aslanım” diyip “Hekimoğlu türküsü” eşliğinde oradan uzaklaşırdım…
Big Mom fanı bir sen varsın bir de @pilavüstükuru. Naptınız da bu adam soğumuş bu karakterden.@FistofLove hangi aşırı Big Mom fanları seni soğuttu acaba, kendileri ile tanışmak isterim.
Ooo harbi mi? O zaman biraz değişiklik olsun sana da. Farklı bir şey tat. Dozu sana ait bushidm.Sen diyorsan olur traom… Kılıcı da sen seçersin skmsms
Hıh… ben 97 bölüm Kurtlar vadisi izledim Miyata… Tek atarım tek… Kata için: 43 de Bushido tarafından vuruldu… 45 de öldü derler…Reis daha yakışıklı adamsın da Kata'yı alma işin yaş
Aaa Neli bu…? SkkssksOoo harbi mi? O zaman biraz değişiklik olsun sana da. Farklı bir şey tat. Dozu sana ait bushidm.
Canım acıdı bea gife bakarken. :dd.d Fazla doz aşımından sonunuzu getirmeyin.Koklamak kesmiyor artık bizi
Dün öyleydi bugün böyle. Yarın ne olacağını kimse bilemez!
Bizi fazla doz değil az doz öldürür. Bak bu da bizim dns. İki gün kılıç görmedi diye dellendi oğlan.Canım acıdı bea gife bakarken. :dd.d Fazla doz aşımından sonunuzu getirmeyin.
@pilavüstükuru yeni geldi, ben de aylardır eskisi kadar aktif değilim. Herhalde gizli bir Big Mom lobisi var bir yerlerde.Big Mom fanı bir sen varsın bir de @pilavüstükuru. Naptınız da bu adam soğumuş bu karakterden.
Hayaletli. Aman dikkat et ele geçirmesin seni de. jshjsh :dd.dAaa Neli bu…? Skkssks
Zorocu tayfa el atsın dnsye. Olay mekanına bekleniyorlar. :dd.dBizi fazla doz değil az doz öldürür. Bak bu da bizim dns. İki gün kılıç görmedi diye dellendi oğlan.
Onu ben de anlamadım. Biz bir şey de demiyoruz kolay kolay. İlginç! Nasıl bir etkimiz varsa yazdığımız 40 yıl hatırlanıyor demek ki.@pilavüstükuru yeni geldi, ben de aylardır eskisi kadar aktif değilim. Herhalde gizli bir Big Mom lobisi var bir yerlerde.