Zoro'dan soğur gibi olduğunu hissettiğimiz an seni bile tanımayız. Ya ölümüne ya da ölümüne başka yolu yok!2 gün kafa izni yazıyorum sana olum beni bile Zoro'dan soğutacaksın
Zoro'dan soğur gibi olduğunu hissettiğimiz an seni bile tanımayız. Ya ölümüne ya da ölümüne başka yolu yok!2 gün kafa izni yazıyorum sana olum beni bile Zoro'dan soğutacaksın
Yanlış reçete doktor… İki doz kılıç dövüşü yazsan her şey çözülür…İki kutu novalgin yazıyorum, sabah öğle akşam tok karna, aksatma sakın sonra ceremesini biz çekiyoruz
Bu kadro gruptan çıkamaz bırak kkliğiŞu kadro One Piece evreninde olsa… KK olur… hükümeti devirir… öyle bir kadro…
Yeniçeri tayfası, cülus falanda istersiniz siz :dÜlkenin ekonomisini bile çözer bu liste
Arcları kıyaslarsak şu an King daha güçlü bir miktar önde.Fakat Kata Luffy rakibi olduğu ve tayfanın başına geçebileceği için kral hakiden dolayı daha potansiyelli.Dost yaptı çünkü Luffy ile.Yani bunu bilin de sonradan şöyle oldu böyleydi diye kem küm etmeyin.Katakuri'nin King'i oylamada ezmesini hazmedemeyenler burada Katakuri'ye oy atmış .
İlk Bm korsanlarına dalardık… Kata’yı ben alırdım direkt. Kata Tam bana “Anamı da yencek misin” diyecekken… “Ananı zaten yendik aslanım” diyip “Hekimoğlu türküsü” eşliğinde oradan uzaklaşırdım…Bu kadro gruptan çıkamaz bırak kkliği
Kılıç koklamakta olabilir.Yanlış reçete doktor… İki doz kılıç dövüşü yazsan her şey çözülür…
Sen diyorsan olur traom… Kılıcı da sen seçersin skmsmsKılıç koklamakta olabilir.
Koklamak kesmiyor artık biziKılıç koklamakta olabilir.