Yalnız burada Gazi Mareşal Başkomutan Başbuğ gibi yürüyen Doffy amaŞu adamın fanı ne anlar Gazi Mareşal Başkomutan Başbuğ Monkey D. Dragon hazretlerini.
Yalnız burada Gazi Mareşal Başkomutan Başbuğ gibi yürüyen Doffy amaŞu adamın fanı ne anlar Gazi Mareşal Başkomutan Başbuğ Monkey D. Dragon hazretlerini.
Kuru iftira… Şu forumda Katoşu benden daha çok seven birini bulamazsınız sksnsnsSanji cosplay yapan @Mr.Bushido nun Kata nefreti ayrı boyut
Sayfa sayfa yazıyorsak da manga kapsamında yazıyoruz. Tabi siz kendi fikirlerinizi mangadan daha ön planda tuttuğunuz için bunu anlamamanız normal.Yardıma geldi sonunda forumun en belalı Kata fanı @Sir Crocodile gibi sayfa sayfa yazı yazıp, en sonunda Mochi gif i atmanı bekliyorum..
Çok haklısın diyeceğim de tersi de geçerli be reis. Çok tek taraflı bir yorum olmuş.Kata-King anketinde King'i oylayanlar bu ankette de Kata'ya atmış.
Kahkaha tufanı.
Seninki çarpılmış gibi yürümüş. Zaman atlamasından sonra bazı bölgelerinden tedavi gördüğü açık xdYalnız burada Gazi Mareşal Başkomutan Başbuğ gibi yürüyen Doffy ama
Kata uzun süre gizlenen biri değil. Karakter işlendi ve bitti. Anketi açılma zamanıyla ne alakası var anlamadım?Ne zaman açılmış o ? Bugün aç bakalım kaç tane yorum göreceksin bundan.
''Kata çok hızlı geleceği de görüyor Kata alır''
Yamato şıkkına öyle bi bastım ki öfff görür görmez LAPS YAPIŞTIRDIM AFFETMEDİM binanın koridorları yankılandı adeta.
Oylamanın birincisi zaten Yamato. Anketi açan bir de en alta koymuş kesin Yamato fanı
Katakuri, King tartışmasını bırakıp diğer üyelerin de doğru yolu görmesini umuyorum.