Yardıma geldi sonunda forumun en belalı Kata fanı @Sir Crocodile gibi sayfa sayfa yazı yazıp, en sonunda Mochi gif i atmanı bekliyorum..Kata-King anketinde King'i oylayanlar bu ankette de Kata'ya atmış.
Kahkaha tufanı.
Yardıma geldi sonunda forumun en belalı Kata fanı @Sir Crocodile gibi sayfa sayfa yazı yazıp, en sonunda Mochi gif i atmanı bekliyorum..Kata-King anketinde King'i oylayanlar bu ankette de Kata'ya atmış.
Kahkaha tufanı.
Eşit değil Zoro daha güçlü görünüyor. Ama yine de senin hatırın için eşit diyelimSizin kafada ikisi eşit olduğu için herşey normal.Zoropiece okuyunca olur öyle şeyler one piece gelirsen bi ara ordan konuşuruz
Herkes o şerefe nail olamıyorDragon'un fanı mı var? :d
Hızlı dedikleri de Lütfü'nün ağzına oturtması falan ha. Ulan bu seride Lütfü'yü dövmeyen bir ben kaldım ne anlatıyonuz siz dahaKatakuri çok hızlı, geleceği de görüyor, oy niye atılmasın atılır yani xD
Ben varım.Dragon'un fanı mı var? :d
Peki bu anketin geleceğini de gördün mü Kata fanı olarak ?Kata-King anketinde King'i oylayanlar bu ankette de Kata'ya atmış.
Kahkaha tufanı.
En fikir adamı kim diye anket açılsa bir çok fanı çıkarDragon'un fanı mı var? :d
Zoro'cular kendini fena patlattı bana gerek kalmadı.Gökyüzü yaracak dedikleri karakter Wiper v2 çıkıp,süper lig maçlarındaki uzatma kadar bile dayanamadı.Yardıma geldi sonunda forumun en belalı Kata fanı @Sir Crocodile gibi sayfa sayfa yazı yazıp, en sonunda Mochi gif i atmanı bekliyorum..