Biz ona Kıskançlık diyoruzAga biz King’i de Kata’yı da sevmiyoruz. Ama Katoşu bir farklı sevmiyoruz olay bu sksmms
Biz ona Kıskançlık diyoruzAga biz King’i de Kata’yı da sevmiyoruz. Ama Katoşu bir farklı sevmiyoruz olay bu sksmms
Kırdın beni God damn ıt…! KskskssBiz ona Kıskançlık diyoruz
Bunu inkar ediyorlarsa seriyi inkar ediyorlardır. Kendileri bilir, objektifliklerini sorgularız.Haklı Luffy kendi başına mı indirdi ? Tabi ki hayır,haklısın reis ama bu forum utanır mı hiç sanmam
Sizin kafada ikisi eşit olduğu için herşey normal.Zoropiece okuyunca olur öyle şeyler one piece gelirsen bi ara ordan konuşuruzÇünkü Zoro rakiplerini daha rahat yenerken Luffy ömründen ömür giderek ve ayrıca ellllli tane plot, destek, yardım, handikap ve saçmalıkla yeniyor. Hani sen dua et şahsımın ifade ettiği Zoro>Luffy foruma yayılmış bir düşünce değil. Aslında Luffy'nin hak ettiği o.
Ondan dolayı Doffy sama hazretleri büyük > hepsiBunu inkar ediyorlarsa seriyi inkar ediyorlardır. Kendileri bilir, objektifliklerini sorgularız.
Bunu inkar ediyorlarsa ne ya @Millennium Wizard ile @Wataame Daisuki ile @Daredewill ile Kid ile az mı çarpıştık bunlarla 1v1 olmadı diye.Bunu inkar ediyorlarsa seriyi inkar ediyorlardır. Kendileri bilir, objektifliklerini sorgularız.
İkisi eşit değilOndan dolayı Doffy sama hazretleri büyük > hepsi
Law ın enerjisi bitti o ara çokta şey yapmaBunu inkar ediyorlarsa ne ya @Millennium Wizard ile @Wataame Daisuki ile @Daredewill ile Kid ile az mı çarpıştık bunlarla 1v1 olmadı diye.
Ama anlaşılan 1v1 olmuş senin Law da o jöle kıvamındaki birey kadar etki etmiş vs'ye xD
İkisi eşit değil
Zoro >=Lütfü
Önemli olan fanları olması değil zoro fanları kime kin gütsün anketi buSaçma anket olmuş bu karakterlerin öyle hard fanları yok ki.
Ee o zaman buna şu gider.Ondan dolayı Doffy sama hazretleri büyük > hepsi
Üzerine niye alındın ki. Yoksa açığın mı var. O jöle gibi kıvam nasılda öldürecekti az kalsın. Sicim meyvesi yedim diye dua etmeli sjhsjh xDBunu inkar ediyorlarsa ne ya @Millennium Wizard ile @Wataame Daisuki ile @Daredewill ile Kid ile az mı çarpıştık bunlarla 1v1 olmadı diye.
Ama anlaşılan 1v1 olmuş senin Law da o jöle kıvamındaki birey kadar etki etmiş vs'ye xD
Olaylara çok fransız kalmışsın sen yokken Law'ın hakkını koruyorduk bizEe o zaman buna şu gider.
Üzerine niye alındın ki. Yoksa açığın mı var. O jöle gibi kıvam nasılda öldürecekti az kalsın. Sicim meyvesi yedim diye dua etmeli sjhsjh xD