Anketler arasındaki farka bakarak,Kata-King anketinde King'i oylayanlar bu ankette de Kata'ya atmış.
Kahkaha tufanı.
Sahte Zorocuları tespit edebilirler.
Anketler arasındaki farka bakarak,Kata-King anketinde King'i oylayanlar bu ankette de Kata'ya atmış.
Kahkaha tufanı.
King'in 25 fanı olmasını diyorsan evetPeki bu anketin geleceğini de gördün mü Kata fanı olarak ?
Zoro'nun rakibi Luffyninkinden daha güjlü olmalı hüğğğğKingin yakışıklı olmasından dolayı soğuyamam ama Katadan nasıl soğudunuz yav adam aktif bile değil, Zori lobisi gene ortalık karıştırıyor.
Kata vs Marco konusunda, Kata oylamada ezilmiş ama bir tane tepki gösteren olmamış. Bu azılı Kata fanları nerde anlamadım. Hayali Kata fanları karşı bir mücadele dönüyorKingin yakışıklı olmasından dolayı soğuyamam ama Katadan nasıl soğudunuz yav adam aktif bile değil, Zori lobisi gene ortalık karıştırıyor.
Sanji cosplay yapan @Mr.Bushido nun Kata nefreti ayrı boyutZoro'nun rakibi Luffyden daha güjlü olmalı hüğğğğ
Şu adamın fanı ne anlar Gazi Mareşal Başkomutan Başbuğ Monkey D. Dragon hazretlerini.En fikir adamı kim diye anket açılsa bir çok fanı çıkar
Marconun emekli doktor olduğunu anlamadı onlar, akılları hala MF da Garp a tekme sallayan Marcoda kalmışlarKata vs Marco konusunda, Kata oylamada ezilmiş ama bir tane tepki gösteren olmamış. Bu azılı Kata fanları nerde anlamadım. Hayali Kata fanları karşı bir mücadele dönüyor
Ne zaman açılmış o ? Bugün aç bakalım kaç tane yorum göreceksin bundan.Kata vs Marco konusunda, Kata oylamada ezilmiş ama bir tane tepki gösteren olmamış. Bu azılı Kata fanları nerde anlamadım. Hayali Kata fanları karşı bir mücadele dönüyor