Olm bir kere de kendin bul izle la. Bir şey demedim.Bana vahiyle anime tavsiyesi gelmiyor ya. Birileri öneriyor beğeniyorsam ben de öneriyorum. Yoksa sana vahiyle mi geliyor :S
Olm bir kere de kendin bul izle la. Bir şey demedim.Bana vahiyle anime tavsiyesi gelmiyor ya. Birileri öneriyor beğeniyorsam ben de öneriyorum. Yoksa sana vahiyle mi geliyor :S
Tipini boşver de çocuğa Ali Baba-kun diyorlar ya bende film orada kopuyor işte. Hala alışabilmiş değilim. :/Magi ilk bölümü izledim eğlenceli fantastik evrenmiş gibi görünüyor devam edeceğim şimdi hafiften Jojo havası yok değil.
Yalnız o nasıl Ali Baba lan hani başka yerde Ali Baba görmesek inanacağız. Sarı saçlı oğlan yapmış bu japonlar.
Başkası bulsun bana ne lan işiniz ne çalışın sjdjdjdOlm bir kere de kendin bul izle la. Bir şey demedim.
Bana söyledi Dragoş onu izleyeceğim.@NALAKA bak Xagret yazmış, beni bile şaşırttı, kesin Mop demiştir buna da yoksa Arlongpark başka bir şey işlemezdi bu.
Anime orada bitti,gerisini mangadan okuyabilirsin.HunterXHunter 148 bölümde bitiyor mu?
Öneri üzerine başladım ama sanki daha devam etmesi gerekiyormuş gibi geldi.
Bilen varsa bilgilendirebilir mi?
Diğer serilerini izlemeyi düşünmüyorum zaten reis. @Monkey D. Dragon belirtmişti iyi olmadıklarını bende bir bakayım dedim hiç şey edemedim. Sağolasın.Fate nin 2 animesi daha varda izlemesen de olur.Zero harika yapımdır.
Bir Watanabe Shinichiro fanı olarak, hala izlemediğim için kendimden utanıyorum. Müziklerini de Yoko Kanno yapıyordu lan, ben acil gidip izleyeyim. asdfadf aİzlemeyeniniz varsa bir Cowboy Bebop gömsün şaheserdir :/