Ben izledim ana karakter kaiji'nin aksine korkusuz bayaga güzeldir.Bunun mangakasının bir serisi daha vardı da onu izlemedim. Touhai Densetsu Akagi.
Ben izledim ana karakter kaiji'nin aksine korkusuz bayaga güzeldir.Bunun mangakasının bir serisi daha vardı da onu izlemedim. Touhai Densetsu Akagi.
Sen izlediysen ben izlemem!Ben izledim ana karakter kaiji'nin aksine korkusuz bayaga güzeldir.
Cok üzüldüm.Sen izlediysen ben izlemem!
Çaktırma yeni bir şey izlemeyeli çok oldu. Yoksa sana bir garezim yok.Cok üzüldüm.
4-5 sene önce torrent den indirmiştim.İçinden manga,müzik,özel resimler,seri yapımcılarının düşünceleri falan fişman bir sürü şey çıkmıştı.Baya komplike yapmış adam.Bir daha bulamadım o torrenti silmiştim kahroluyorum her cb yazsını gördükçe.İzlemeyeniniz varsa bir Cowboy Bebop gömsün şaheserdir :/
Türkce alt yazı cevrili değil zaten son 8 bölüm son oyunu alt yazısız izleyip hic bir sey anlamamıştım hala cevrilmedi. ama sen biliyosun ing bak bir ara.Çaktırma yeni bir şey izlemeyeli çok oldu. Yoksa sana bir garezim yok.
Ben bir şey izleyince abimle izliyorum genelde. Onun dili o kadar iyi değil, el mahkûm bekleyeceğim.Türkce alt yazı cevrili değil zaten son 8 bölüm son oyunu alt yazısız izleyip hic bir sey anlamamıştım hala cevrilmedi. ama sen biliyosun ing bak bir ara.