Her ikisinin türleri arasında magic var ama havada uçuşmuyor. Macera türünde ikisideTavsiye için sağol.Aradığım özellik büyüler havada uçuşsun.Magi nin bu özelliğini sevdim.Bu tarz yani.
Her ikisinin türleri arasında magic var ama havada uçuşmuyor. Macera türünde ikisideTavsiye için sağol.Aradığım özellik büyüler havada uçuşsun.Magi nin bu özelliğini sevdim.Bu tarz yani.
Aha ortak bir noktada daha buluştuk.Gülmek isteyen GTO izlesin. Ötesi yok.
Ben izledim.City Hunter izleyen var mı ya ?
Fena değil dediler de bir ara bakayım.Aha ortak bir noktada daha buluştuk.
Ben izledim.
Fena değil ama çok bölümü var. Çok akıcı değil, vaktin varsa izle.Fena değil dediler de bir ara bakayım.
O zaman izlemem laFena değil ama çok bölümü var. Çok akıcı değil, vaktin varsa izle.
O zaman izlemem la
@NALAKA bak Xagret yazmış, beni bile şaşırttı, kesin Mop demiştir buna da yoksa Arlongpark başka bir şey işlemezdi bu.Made in abyss izleyin. Tatlış tatlış karakterler diye başlarsın sonrasını söylemiyorum süprizli Ama sert şeyler oluyor
Bana vahiyle anime tavsiyesi gelmiyor ya. Birileri öneriyor beğeniyorsam ben de öneriyorum. Yoksa sana vahiyle mi geliyor :S@NALAKA bak Xagret yazmış, beni bile şaşırttı, kesin Mop demiştir buna da yoksa Arlongpark başka bir şey işlemezdi bu.