Doğru diyorsun bundan azı olmaz, fazlası olur. Aradan Mihawk'ı falan da alırlar mı diye düşünmeden edemiyorum.@Dark King 4 amiral+8 koramiral+Helmeppo. Lütfen, yanlış bilgi vermeyelim.
Doğru diyorsun bundan azı olmaz, fazlası olur. Aradan Mihawk'ı falan da alırlar mı diye düşünmeden edemiyorum.@Dark King 4 amiral+8 koramiral+Helmeppo. Lütfen, yanlış bilgi vermeyelim.
Kaido yukarıda saydıklarımı yener sonra da derki "Ayağımda sivilce çıktı galiba." Sonra bir bakarki ayağının dibinde Mihawk kan ter içinde kalmış slash atmaya çalışıyor. "Haa bende sivilce sanmıştım." der görünce.Doğru diyorsun bundan azı olmaz, fazlası olur. Aradan Mihawk'ı falan da alırlar mı diye düşünmeden edemiyorum.
Jozu herhangibir yonkoya zarar veremezdi ama kuzandan kan geldi. yonkolar birebirde şuan kimseye yenilmezlerKk>Yonkou>Amiral>Sağ kol
Genelleme olarak böyle ama meyve tersliği veya dövüş tarzı uyuşmazlığı araya girince alttakiler üsttekilerle dişe diş mücadele edebilir konuma ulaşabilir , misal Akainu Wb ile (Wb gücünün belli bir miktarını sergileyemesede hastalık+yaşlılık+aldığı yaralar) mücadele edebilmişti.Marco kizarunun saldırısını tanklayıp geri tekmeleyebilmişti , keza jozuda kuzanın boşluğunu yakalayıp kan almayı başarmıştı.Bu güçlüdür(>) veya güçsüzdür(<) sembolleri kural , karşı konulamaz birşey değil sonuçta , doğru anı bulan çat diye kazanabilir.
Jozu tüm gücüyle saldırsa bigmoma mesela bigmomun kendisini hakiyle vesaire korumaya fırsat bulamadan , bence bigmomda da az biraz hasar alır , çok etkilenmez ama hasar alır.Jozu herhangibir yonkoya zarar veremezdi ama kuzandan kan geldi. yonkolar birebirde şuan kimseye yenilmezler
ZannetmiyorumJozu tüm gücüyle saldırsa bigmoma mesela bigmomun kendisini hakiyle vesaire korumaya fırsat bulamadan , bence bigmomda da az biraz hasar alır , çok etkilenmez ama hasar alır.
Kişisel görüş farklılığı diyelim.Başka diyeceğim birşey yokZannetmiyorum
Luffy gear 4 le zarar veremedi jozu tam güç nasıl zarar vericek bigmomaKişisel görüş farklılığı diyelim.Başka diyeceğim birşey yok