Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Amiraller'in Gücü

Sizce?

  • Yonkou > Amiral

    Kullanılan: 216 79.7%
  • Yonkou = Amiral

    Kullanılan: 42 15.5%
  • Yonkou < Amiral

    Kullanılan: 13 4.8%

  • Kullanılan toplam oy
    271
Marco tamamen savunmaya yönelik bir meyveye sahip yani baskılı bir biçimde saldırıp zarar vermezsen bir ankaya ne yapabilirsin ki. Zirve savaşında en uzun karşı karşıya kalan kişiler Sakazuki ve Newgate bile 10 15 dakikadan fazla karşılaşmadı. Bu durumda Marco nasıl büyük bir hasarla çıkacaktı savaştan? Adam kendini iyileştiriyor ve kolay kolay duran bir meyve de değil.

Rayleigh zaten Borsalino'ya en fazla bir o kadar daha dayanabilirdi ama Kizaru'nun tüm dikkatini toplamayı başardı ve Hasırşapkaları korudu.

Çok övülen Marco dikkati dağınık Kuzan'a vurmak ve havada duran Bosalino'yu yere düşürmek dışında ne yaptı?
Pardon bir de Vista ile beraber Sakazuki'ye ah dedirtmişti.
Nasıl ki Akainu'ya magma meyvesi yedi diye "Tabi saldırı gücü olacak olm adamın niye övelim bunu." demiyorsak. Marco için de anka meyvesi ile var adam diyemeyiz. Adam meyveyi yemiş ve gücü bu.

Kuzan için şu bir gerçek ki seriyi okuyan birisi seride kenbunshoku haki diye bir şey olduğunu bilir. :/

Havada duran Borsalino diyorsun, bu adam ışık halinde her yere gidebiliyor ve havada. :(

Sakazuki'ye ah dedirtti diye bahsettiğin saldırıdan sonra Akainu bir süre gözükmüyor ve tekrar saldırdığında Marco onu tekrar durduruyor.

Marco devasa bir saldırı gücüne sahip değil zaten bunu kimse iddia edemez. Ama millet sanıyor ki adamın saldırı gücü Usopp gibi , meyveyi yiyince birden dayanıklılıkla 3-5 dakika idare ediyor. :(
 
Yonkou = 3 amiral (her bir yonkou kendine has hayvansı güce sahip. Yonkou oluşumunda 1 baş varken denizcilerle 3 baş olması denkliği sağlamak içindir bence)

Denizciler oluşumu >= 1 Yonkou oluşumu (yonkoular beraber calismadiklarindan ve denizciler bütün dünyaya dagildiklarindan tek karede bir araya gelmeleri zor olduğu için denklik sağlanmış olur benim gözümde. Ne zaman denizciler bir araya gelir oluşumları o zaman yonkou oluşumunu geçer aksi halde denktirler)

Sağ kollar <= Amiraller (sadece bazı sağ kollar amiral seviyesinde olabilir hepsi değil tabi bu yüzden 3 komutan 1 yonkou indiremez ama 3 amiral indirebilir)

Sağ kollar > koramiraller (teke Tekte alır sağ kol olanlar. Tabi garp bunların dışında :) )

sağ kol <= amiral < Garp <= yonkou benim gözümde ( zaten garp en güclü denizci olarak biliniyor buda akainudan güçlü olduğunu gösterir zamanında Roger ile denkti Roger ise WB ile denkti burdan zaten Garp yonkou seviyesinde olduğu ortaya konulabilir ama sırf yaşlı olduğu için yonkou küçük eşit dedim belki denk belki 1 tık aşşağıdır)

WB gücünün zirvesinde iken 3 amiral indirirdi bence. Yaşlı halinde hem hasta hemde duyuları körelmişti. Komutanları bunu bildiğinden sürekli onu korumaya çalıştı. Croco çocuk WB ye saldirdiginda sonra akainudan hasar yediğinde marco kendisi dedi zaten WB eskisi gibi değil bu saldırılardan kaçması kolay olmalıydı diye. Zaten ne zaman hastalığı nüksetse o zaman hasar aldı hep. Yoksa akainu nun pek zannetmiyorum WB ile dövüşebilecek kapasitede olduğunu. WB genç ve zirvede olduğu zamanlarda akainu yu kolayca halledebilecek seviyede olduğunu gösterdi zaten. Tek darbede yerin dibine yollaması bir kaç bölüm kendine gelmemesi ortada. Şimdi akainuda WB nin başını aldı diyenlere sözüm WB eski potansiyelinde olsaydı ne olurdu çok değil bir kaç yıl öncesinde bile o zman gördük ki aceye uykusundan bile tek atan biri uyanik ken 1 saldırıdan kaçamaz mıydı?

Bigmomun hasar almaz biri olarak tanıtılması Kaidonun öldürülemez ve yenilmez olarak görünmesine rağmen WB zamaninda en güclü ilan edilmisti. Sırf bunların 3 amiral = yonkou olması icin yeterli diye düşünüyorum tabi katılıp katılmamak size kalmış..
 
Son düzenleme:
Bu seride 2 amiral aynı anda alacak adam yoktur abartmayın. Tüm amiral ekibi alacak hele hiç yoktur. Ne Roger WB vardır ne Im vardır ne de Dragon ne de Shanks Kaido ya da başkası

Yonko > Amiral lakin öyle tek iki atar şekil değil. Burada amiraller baya küçümseniyormuş yahu. İki üç aksarsa WB-Akainu olayına döner, suratın yarısı gitmiş olur. Amirallerin 1v1'de bile şansı vardır.
 
Bu seride 2 amiral aynı anda alacak adam yoktur abartmayın. Tüm amiral ekibi alacak hele hiç yoktur. Ne Roger WB vardır ne Im vardır ne de Dragon ne de Shanks Kaido ya da başkası

Yonko > Amiral lakin öyle tek iki atar şekil değil. Burada amiraller baya küçümseniyormuş yahu. İki üç aksarsa WB-Akainu olayına döner, suratın yarısı gitmiş olur. Amirallerin 1v1'de bile şansı vardır.
Biraz düzenledim yazdıklarımı ama genelde aynı fikirlerim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık