Ama alacak100 yıl geçse de sanji kizaruyu alamaz.
Ama alacak100 yıl geçse de sanji kizaruyu alamaz.
Alakayı kuramadım yalnız.Zoro fujitorayı, sanji kizaruyu aldığında mihawk hala en güçlü olarak kalacak.
Güzel Yorum. +1Kurt sürüsünde tek bir lider olur.Her kaptan kendi tayfasının lideri dersek , imparatorlar hala kurt diyebiliriz (alfa kurt) ama denizcilerde akainunun bile kafasına göre iş yapamadığını gördük bu da onları köpek (tasmasını tutan kimse onun dediklerini yapıyolar) yapar.
Tersini Mihawk için de yıllardır size söylüyorlar. Amacım tartışma çıkarmak değilBaşka hiç bir konu değil ama şu konunun neden tartışıldığına anlam veremiyorum. Bu kadar açık olan bir şeyi insan neden tartışır ki?! Yani en basit mantıkla düşünüp değerlendirsen bile yonkou > amiral dersin ama yok...
Denizci tarafındaki bilinen karakterler arasında sınırlarını aşan bir kişi varsa o da Garp'tır. Diğerlerinin sınırları aşıp imparatora denk ya da üstün savaşabileceğine dair bilgi yok ve görüldüğü üzre imparatorlar net bir şekilde bu adamlardan üstün.Tersini Mihawk için de yıllardır size söylüyorlar. Amacım tartışma çıkarmak değil
Amiral amiral gücündedir, alt sınırı vardır ama üst sınırı yoktur.
Garp için neden öyle diyorsun?Denizci tarafındaki bilinen karakterler arasında sınırlarını aşan bir kişi varsa o da Garp'tır. Diğerlerinin sınırları aşıp imparatora denk ya da üstün savaşabileceğine dair bilgi yok ve görüldüğü üzre imparatorlar net bir şekilde bu adamlardan üstün.
Oğlu devrimcilerin lideri ve torunu da kral olacak, görüldüğü üzre bu soyda zayıf adam yok. Kaldı ki tek gerekçe damarlarında akan kan değil, kendisi de kralla dövüşmüş. Diğer bir hususta şu, küçük bir karede geçse de anlaşılıyor ki Roger Garp'a saygı gösteriyor, saygı gösteriyor ki oğlunu ona emanet ediyor. Bir düşün neden Rayleigh, Sahanks ya da diğer adamları değil de Garp... Birbiriyle savaşan iki insan arasında saygı ve güven bağı oluşmuşsa bu ancak denklikle ya da diğerinin üstünlüğüyle açıklanır, hiç kimse ezdiği bir adama saygı gösterip, güvenmez.Garp için neden öyle diyorsun?
Rocks olayı aydınlandığında Garp'ın ne kadar güçlü bir karakter olup fırtınalı geçmişini öğreniriz. Hem o olayda Roger'la ilgilide bilgi edineceğimizi düşünüyorum.Oğlu devrimcilerin lideri ve torunu da kral olacak, görüldüğü üzre bu soyda zayıf adam yok. Kaldı ki tek gerekçe damarlarında akan kan değil, kendisi de kralla dövüşmüş. Diğer bir hususta şu, küçük bir karede geçse de anlaşılıyor ki Roger Garp'a saygı gösteriyor, saygı gösteriyor ki oğlunu ona emanet ediyor. Bir düşün neden Rayleigh, Sahanks ya da diğer adamları değil de Garp... Birbiriyle savaşan iki insan arasında saygı ve güven bağı oluşmuşsa bu ancak denklikle ya da diğerinin üstünlüğüyle açıklanır, hiç kimse ezdiği bir adama saygı gösterip, güvenmez.
Bakalım, öğrenecek çok şey var da mangaka bize ne kadarını öğretecek...Rocks olayı aydınlandığında Garp'ın ne kadar güçlü bir karakter olup fırtınalı geçmişini öğreniriz. Hem o olayda Roger'la ilgilide bilgi edineceğimizi düşünüyorum.