Kaido ve Akainu arasında bir tanışıklık olabileceğinden ve eski dörtlünün arasındaki ilişkiye benzer bir ilişkiden bahsetmişsin olabilir, olmaz diye bir şey yok ama ben şu ana kadar gördüğümüz Akainu'dan o performansı beklemem. Wb ile başa baş dövüşen tek amiraldi diyebiliriz onun için ama benim dövüşü yorumlama biçimim şu, o yaşına rağmen sağlıklı olan bir Beyazsakal karşısında Akainu duramazdı. Başına ne geldiyse hastalığından geldi, aldığı her yarada, her sendeleyişinde mangaka şunu ima etti::'' Bu adamı amiraller falan değil, hastalığı yıktı, Akainu ve diğerleri de tuzu biberi oldu...''
Diğer imparatorlar Wb kadar güçlümüdür zamanla görecez ama genel olarak düşüncem bu şekilde.
Squardo'nun Wb'yi deldiği sayfayı da atsana! Orada hastalığına nasıl da atıfta bulunuluyor...
Uykusundayken bile kendisine gelen saldırıları savuşturabilen bir adamın bu kadar açık vermesini, dolaylı olarak, hasta olmasıyla açıkladı mangaka. İlerleyen yaşına rağmen hasta olmayan bir Beyazsakal'ın Squardo ve Akainu'dan o yaraları almayacağını düşünüyorum.