Yonkou = 3 amiral (her bir yonkou kendine has hayvansı güce sahip. Yonkou oluşumunda 1 baş varken denizcilerle 3 baş olması denkliği sağlamak içindir bence)
Denizciler oluşumu >= 1 Yonkou oluşumu (yonkoular beraber calismadiklarindan ve denizciler bütün dünyaya dagildiklarindan tek karede bir araya gelmeleri zor olduğu için denklik sağlanmış olur benim gözümde. Ne zaman denizciler bir araya gelir oluşumları o zaman yonkou oluşumunu geçer aksi halde denktirler)
Sağ kollar <= Amiraller (sadece bazı sağ kollar amiral seviyesinde olabilir hepsi değil tabi bu yüzden 3 komutan 1 yonkou indiremez ama 3 amiral indirebilir)
Sağ kollar > koramiraller (teke Tekte alır sağ kol olanlar. Tabi garp bunların dışında
)
sağ kol <= amiral < Garp <= yonkou benim gözümde ( zaten garp en güclü denizci olarak biliniyor buda akainudan güçlü olduğunu gösterir zamanında Roger ile denkti Roger ise WB ile denkti burdan zaten Garp yonkou seviyesinde olduğu ortaya konulabilir ama sırf yaşlı olduğu için yonkou küçük eşit dedim belki denk belki 1 tık aşşağıdır)
WB gücünün zirvesinde iken 3 amiral indirirdi bence. Yaşlı halinde hem hasta hemde duyuları körelmişti. Komutanları bunu bildiğinden sürekli onu korumaya çalıştı. Croco çocuk WB ye saldirdiginda sonra akainudan hasar yediğinde marco kendisi dedi zaten WB eskisi gibi değil bu saldırılardan kaçması kolay olmalıydı diye. Zaten ne zaman hastalığı nüksetse o zaman hasar aldı hep. Yoksa akainu nun pek zannetmiyorum WB ile dövüşebilecek kapasitede olduğunu. WB genç ve zirvede olduğu zamanlarda akainu yu kolayca halledebilecek seviyede olduğunu gösterdi zaten. Tek darbede yerin dibine yollaması bir kaç bölüm kendine gelmemesi ortada. Şimdi akainuda WB nin başını aldı diyenlere sözüm WB eski potansiyelinde olsaydı ne olurdu çok değil bir kaç yıl öncesinde bile o zman gördük ki aceye uykusundan bile tek atan biri uyanik ken 1 saldırıdan kaçamaz mıydı?
Bigmomun hasar almaz biri olarak tanıtılması Kaidonun öldürülemez ve yenilmez olarak görünmesine rağmen WB zamaninda en güclü ilan edilmisti. Sırf bunların 3 amiral = yonkou olması icin yeterli diye düşünüyorum tabi katılıp katılmamak size kalmış..