Shanksa amirallerle denk dövüşebilir denmiş. Şimdi bunun doğruluğunu sorgulayanlar da var. Şöyle düşünün:
Luffy’i reyleigh zoro’yu mihawk eğitti. Reyleigh en fazla bi amiral tutabildiğini gösterdi. Vivre cardda shanksla rakip olduğu söylenen mihawk daha fazla olabilir mi? Luffy de zoro da amiral ligi adamlar tarafından eğitilmiş yani. Shanksın amiral ligi olması mantıksız değil.
Teachi’in savaşma sebebi olmadığı için akainuyla savaşmaması mantıklıydı. Ama teach’in elindeki güç bilinirken+yanında tayfası olduğu bilinirken akainu’nun oraya gitmesi ne kadar mantıklı peki?
Whitebeard, kaidou ve big mom’ı amirallerden farklı ligde görüyorum. Ama ezecek kadar üstün olduklarını sanmıyorum. Teke tek bile olsa 15 dk içinde yenilmeleri zor.
Eline 20 yıldır kılıç almamış +70 yaşındaki birinin amiral tutması bu adamın gençliğinde çok daha fazla güçlü olduğunu gösterir.
Teach hakkında yazdığın ise komik. Mantıklı ama neden Akainu oraya gitti ? Öküzün altında buzağı aramayın ama öküzün altında neden buzağı yok demek seninkisi. Neden gitti Akainu ? Tek başına Bb tayfasını alacaktı ondan gitti he
Şu saatten sonra bir Allahın kulu(X amiral) Luffy'ye tek atamaz. Kaido attı. Üstelik haki kullanıp kullanmadığı bile belli değil. Hadi kullandı diyelim hibrit formunu kullanmadı herif hibrittt! O formun normal halinden iki kat değil %50 daha güçlü olduğunu farz etsek bile bir amiralle yonkou arası güç farkı uçurum olmaya yetiyor da artıyor.
Shanks için amirallerle denk dövüşebilir mi dendi amirallerle rahatlıkla dövüşebilecek seviyede mi dendi ? İkisi arası da fark olması bir kenara bazı konularda gelen "malumun ilanı" tarzı bilgiler ne ifade ediyor bilmiyorum. Garp'ın gözlem+silahlanma hakisi varmış bilgisi ne kadar anlamlı ise o bilgi de o kadar anlamlı.