Ben karşıda diyorum ama Kadir hocam.İmparatorların hepsi indirir. Hasta Wb'ın tek yumruğuyla yamuldu adam.
Ben karşıda diyorum ama Kadir hocam.İmparatorların hepsi indirir. Hasta Wb'ın tek yumruğuyla yamuldu adam.
Nedense karşıda kısmını okumamışım. Mihawk ile Wewill uzun süre oyabilir ama güçlerini tam bilmediğimizden yenebilirler mi bi fikrim yok İkisinin olayı muamma.Ben karşıda diyorum ama Kadir hocam.
Ayrıca eklemek isterim WB'nin o yumruğuyla yamulmayacak adam yok. Yenilmek ayrı ama. Akainu sonrasında kalktı geldi. Ayrıca diğer karakterlerde yenilirse o yumruklara yenilecekler. Hani o yumruğu doğrudan alıpta etkilenmeyecek adam zaten yok seride.Nedense karşıda kısmını okumamışım. Mihawk ile Wewill uzun süre oyabilir ama güçlerini tam bilmediğimizden yenebilirler mi bi fikrim yok İkisinin olayı muamma.
Ne taktik yapmış Saka-san de heleMihawk Akainu'u orta zorlukta anca satranç oynarken alır. Oda şaibeli , Akainu sonuçta taktisyen biri.
Fuji yani bizim vasıfsız Dof'un hakkı. Şu 3 shichiyi bile amirallerin alacakları kesin değil. Shichiler rahat alır.Mihawk vs Akainu
Wevil vs Fuji
Dof vs Kizaru
Diğerleri arada bir iki tane vursunlar yeter
O sahne filler diye biliyorum.Mihawk savaşa çıkınca tüm marine onu izliyor ve 3 amiral onu övüyor