Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Amiraller vs. Savaş Lordları

Kim kazanır ?


  • Kullanılan toplam oy
    183
Nedense karşıda kısmını okumamışım. Mihawk ile Wewill uzun süre oyabilir ama güçlerini tam bilmediğimizden yenebilirler mi bi fikrim yok :D İkisinin olayı muamma.
Ayrıca eklemek isterim WB'nin o yumruğuyla yamulmayacak adam yok. Yenilmek ayrı ama. Akainu sonrasında kalktı geldi. Ayrıca diğer karakterlerde yenilirse o yumruklara yenilecekler. Hani o yumruğu doğrudan alıpta etkilenmeyecek adam zaten yok seride.
 
Mihawk, Akainu'nun içinden geçer. Law room çeker, Dofy kafesi örer, Fuji kör olur. Weevil, Kizaru'yu kıvama getirince Kuma patisiyle öteler. Hancock ve Buggy psikolojileri bozar. Shichiler dağıtır.
 
Dof,Mihawk,Weevil 3 amiralin dengi adamlar.Geri kalan tonla koramiral,denizciler ve akainuyla da diğerleri eşitlenir dengelerler.Mihawk eşit güçteki iki grup diyorsa bir bildiği vardır.

O yüzden 7 lord 3 amirali inim inim inletir.O amirallerden birisi Akainu bile olsa yine kazanamazlar.Akainu dahi bir lordun saldırısının geleceğini göremiyor yada savuşturamıyor.Crocodile boydan boya kesmişti.Toplu savaşta böyle açıklarla lordlar içlerinden geçer anlayacağınız.Shichibukaileri küçümsemeyin hata yaparsınız.;)
 
Dalga mı geçiyonuz siz. Akainu tek başına alır hepsini be. Ayıboğan hariç o ne değildir belli değil çapları belli bu adamların. Denizcilerin en büyük savaş gücünü almaları imkansız.
Amiraller ve heybetleri. ;)


 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık