Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Amiraller vs. Savaş Lordları

Kim kazanır ?

• Kullanılan toplam oy
    183
Jinbe'nin Akainu karşısında ki halini gördükten sonra ona denk gördüğüm Hancock ve Law Akainu için pek birşey ifade etmez diye düşünüyorum. Üstüne birde Doflamingo'yu alır. Fujitora Mihawk'ı alır. Kizaru Weevil ve Kuma'yı alır.

Amiralleri hiçbir yerde ezdirmeyen @Jason bile shiciler alır dediyse anketi kapatın gitsin. Green Bull olsa ciddi ciddi düşünürdüm ama şu anki durumda shiciler öttürür.

Amirale oy veren neye göre vermiş anlamak güç. Zaten orada amirale yakın güçte 2 kişi, amiralden güçlü olan da iki kişi var. Hayırdır ? :)
Ben lordlar dedim çünkü Mariejois'te olan toplantı da Mihawk diyor ki :
Shichibukailer ve denizciler eşit güçteki anlaşamayan iki grup aynı masada oturuyor.

Artık çeviri doğru mu yanlış mı bilmiyorum. Ama yazar gerçekte böyle birşey dediyse , bilmediğimiz güçleri var Shichibukailerin.

Çeviri yanlışsa da farketmez.

Karşıda Akainu var işime gelir kazanması.

Ishoo vs Doflamingo+Kuma
Akainu vs Wevil+Hancock
Kizaru vs Mihawk+Buggy

Dofi ve Kuma ikilisinin Ishoo'yu yenme ihtimali var yakın dövüş olarak baş edemezler ama Dofi bir anlık boşlukta kukla yaparsa iş biter.
Wevil ise dendiği gibi güçlüyse Amiral gücünde olabilir yenemese bile sonuna kadar dövüşür.
Mihawk'ın seviyesi için çok şey söyleniyor ama minimum Katakuri seviyesinde olduğu kesin gibi.

En kötü ihtimalle bile Shichibukailer oldukça zorlar Mihawk ve Wevil'in seviyesi dövüşü belirler gibi.
Amiraller kazanır demişim ama kesin değil bu iki karaktere bağlı herşey.

Amiraller çok zorlanmadan alır diyecektim, Weewil'i gördüm. Shiciler 'de Mihawk = Fuji desen savaştan çıkan dövüşemeyecek hale gelir. Kizaru vs Dof - Law - Kuma desen shichiler savaşamayacak hale gelerek yener. Akainu'yu kalanlar anca gıdıklar. Marco ve Vista'nın saldırısını ah diyerek karşılamış adam. Teach olsa işler değişirdi ama.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık