The flash: ilk sezonu fena değildi. Bi süperkahraman dizisi izlemekten hoşlanacağımı düşünmezdim. Ama ilk sezondan sonrası çöp.
The arrow: flash'a yazdığımın aynısı. Tek farkı çizgiroman karakteri olduğunu ikinci sezonda anlamam oldu.
Supernatural: ilk 5 sezon iyiydi. Sonrası ise kötü. Avlanma bölümlerini hiçbir zaman sevmedim. Senaryo konusunda çok zayıf. Hep üç şekilde bitiyor:
1- Canavarı bul, kardeşlerden biri yakalansın, diğeri onu kurtaraın bölüm bitsin.
2- ikisi de yakalansın, biri düşmanla konuşurken diğeri kendi ellerini çözsün, arkadan vursun.
3- biri nerdeyse ölecekken diğeri hayaletin cesedini yaksın veya düşmanı arkadan indirsin.
Canavar hakkında bilgi bulma, tuzak kurma, büyü kullanma falan olsa güzel olabilirdi av bölümleri. Sezonun ana konusu çöp olsa da av bölümleri izletirdi kendilerini.
Karşılaştıkları birçok insan yaptı bun saydıklarımı. İkisinden biri tek başına avlanmaya kalkışsa 1 ay dayanmaz bu senaryoyla. harflerin adamı oldukları zaman bi değişiklik bekledim bu konuda ama olmadı.
Walking dead: negan iyi bi karakter olsa da izlemem için yeterli bi sebep olamadı. Negan tanıtılmadan 2-3 bölüm önce bırakmıştım ama spoiler yediğimde dayanamayıp negan'ı izledim youtube'dan. İyi karakter ama dizi hala çöp.
Prison break: ana karakterin zekasıyla yaptığı şeyler izletse de senaryo kötüydü. Bi de senaristlerin dizide geçen süreyle gerçek hayatta geçen sürenin farkını hesaplayamaması komediydi.