Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Abartıldığını Düşündüğünüz Dizi ve Filmler

la case de paper diyorum. Dizi güzel ama basit biraz, çok abartılıyor. En iyi soygunun yanından geçemez. Berlin hatrına çok bir şey demiyorum.
 
The Sopranos.

Aşağıdaki spoilerde The Sopranos'un yanında Breaking Bad'den de spoiler bulunabilir. O yüzden bu iki diziyi izlemediyseniz uzak durun derim.
Ekşide görmüştüm ilk ve hiçte azınlık olmayan bir kesim "En İyi Dizi" ilan edince izleyeyim dedim. Sonuç olarak gayet güzel bir diziydi ve James Gandolfini'nin askeriyim diyebilirim. Ancak en iyi dizi demek bana fena halde abartılı geliyor. Dizinin en büyük sıkıntısı ilerlememesi. İlerlemiyor arkadaş dizi. Dizinin başında Tony Soprano sürekli bayıldığı için bir psikiyatriste gözüküyor ve 7 yıl sonrasında değişen tek şey Tony'nin artık bayılmaması. Yahu biraz kişiliğin değişsin be adam. Dizinin sonlarında bile Tony hala gözünü para bürümüş birisiydi, her önüne gelenle sevişmeye çalışıyordu ve bencil sinirli herifin tekiydi. O kadar psikoloğa gitti ancak en büyük değişikliği ölümden dönünce yaşadı. Şaka gibi yahu. :D O kadar parayı psikoloğa boşuna döktü senelerce. Psikoloğun onu bırakmama sebebide oldukça saçmaydı. Neymiş? Psikoterapi suçluların suç işleme kabiliyetlerini arttırıyormuş. ( Ya da sebebi başkaydı, emin değilim.) Sanki bu zamana kadar adamın yediği haltları dinleyerek çok iyi bir iş başarmıştın.

Breaking Bad bu konuda bana aradığımı verdi. Bir tane ezik kimya öğretmeni kansere yakalanınca metamfetamin işine girer ve zamanla Walter White, Heisenberge dönüşür. Ve o kadar düzgün bir şekilde işlerler ki bunu öyle şey mi olur demezsiniz hiçbir zaman. Walter White direk Heisenberg olmamış zaman içerisinde yaşadığı olaylarla birlikte evrilmiştir. Tony Soprano ise 3-5 detay harici yerinde saymıştır.
 
la casa de papel bence de biraz abartılıyor. müthiş planlanmış akıl işi bir soygun,ama soygunun bitişi, dizinin bitişi... hiç tatmin etmedi beni bilmiyorum.

WHOOOOOOOOAAAA?!?!?! olmayı falan bekliyordum sonda çünkü, öyle bir şey çıksın da olayım diye bekliyordum, olmadım.

dizinin ara bölümlerinde profesörün karşı tarafın bir sonraki hamlesini tahmin edip ona göre planı kurması, yani her daim bir adım önde olması, her ihtimali düşünerek hareket etmiş olması olayı beni daha fazla heyecanlandırmıştı açıkçası.
 
Şarkı güzel Berlin iyi profesör akıllı ama işte, o kaynak o basit hatalar. Neyse. Croco fanı anlamaz. Bak Dof fanı yine aşağıda işini biliyor.

Bir tane de sen söyle.
Değişik misin olum? :D

Bunun dışında beğendiğin soygun filmi falan söyle de izleyelim diye diyorum. Dof fanları da bir değişik bu sıralar adam mapusta diye bu kadar üzülmeyin. :artiz:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık